Adanasporlu Burak Çoban: Şampiyonluk yaşamak istiyorum

Plotton

Active member
Adanasporlu Burak Çoban: Şampiyonluk yaşamak istiyorum
Adanaspor’un bu dönem takımına kattığı Burak Çoban, performansı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Almanya 1’inci FC Heidenheim 1846 altyapısından yetişen Çoban, Adanaspor’da fazlaca memnun olduğunu ve turuncu-beyazlı forma altında şampiyonluk yaşamak istediğini belirtti.

‘BÜYÜK BİR HEYECANLA İKİ YILLIK KONTRATA İMZA ATTIM’

Adanaspor’un büyük bir topluluk olduğunu söyleyen Çoban, “Adanaspor’a transferim öncesi Kulüp Liderimiz Bayram Akgül ve Lider Vekilimiz Furkan Akgül ile görüştüm. Amaçlarımız tıpkı noktada buluştuğu için büyük bir heyecanla iki yıllık kontrata imza attım” diye konuştu.

‘TARAFTARIMIZ YANIMIZDA OLSUN YETER’

Takımın haftalardır düzgün uğraş ettiğini lakin hak etmediği sonuçlar aldığını tabir eden Burak Çoban, “Gençlerbirliği galibiyeti ile üzerimizdeki gerilimi attığımız düşünüyorum. Maraton devam ediyor. Artık önümüzde deplasmanda karşılaşacağımız Boluspor maçı var. Genç ve yetenekli isimlerden konseyi bir kadroyuz. Ekip arkadaşlarımız ve teknik yöneticimi Başkan Karaveli ile muvaffakiyete ulaşacağız. Şampiyonluk yaşamak istiyorum. Taraftarımız bizim yanımızda olsun yeter” dedi.

ADANA,(DHA)