Ali Kaan Güneren: Samsunspor’a şampiyon olmak için geldim

Plotton

Active member
Ali Kaan Güneren: Samsunspor’a şampiyon olmak için geldim
Spor Toto 1. Lig takımlarından Samsunspor, Adanaspor ile oynanacak kupa maçı öncesindeki son taktik idmanını Teknik Yönetici Hüseyin Eroğlu idaresinde Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Göztepe maçında kadronun galibiyet golünü atan Ali Kaan Güneren, idman daha sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Karadeniz temsilcisinde birinci golünü kaydettiği için keyifli olduğunu tabir eden Ali Kaan Güneren, “Şu an hoş bir gidişatımız var. İnşallah Tuzlaspor maçıyla galibiyet serisini 3 maça çıkartacağımızı düşünüyorum. esasen galibiyet serileri ile şampiyon olunuyor. Kupa maçlarındaki güzel performanslar, hocamızın daha kuvvetli bir takıma sahip olmasını sağlıyor. İnşallah yarın kupa maçını, akabinde lig maçını kazanırız” dedi.

“Samsunspor’a şampiyon olmak için geldim”

Göztepe maçında gol atacağını hissettiğinin altını çizen Güneren, “Buraya şampiyon olmak için geldim. Bu takım şampiyonluk için toplandı. Bu vakte kadar bir şanssızlık vardı. Bu şanssızlığın kırıldığını düşünüyorum. Şu an kiralık olarak geldim. Satın alma opsiyonum var. Güzel bir performans gösterirsem ve liderimiz ile de Ankaragücü’de anlaşırsa burada kalabilirim” diye konuştu. (İHA)