Altınordu birinci galibiyetini almak istiyor

Plotton

Active member
Altınordu birinci galibiyetini almak istiyor
Altınordu, hafta sonu alanında Sakaryaspor ile oynayacağı müsabakanın hazırlıklarına İsmet Orhunbilge ve Metin Oktay Yerleşkesinde yaptığı idmanlarla devam ediyor. Teknik Yönetici Ufuk Kahraman idaresinde yapılan çalışmada oyuncular ısınma hareketlerinin akabinde Sakaryaspor maçının taktik provasını yaptı.

Altınordu’nun başarılı file bekçisi Ali Emre Yanar, taraftarlarını hayli özlediklerini vurgulayarak, “Geçen dönemin son haftalarına gerçek onların dayanağı ile büyük bir iş başardık. Geçtiğimiz dönem ligde kalma yolunda verdiğimiz gayrette bizi ayakta tutan en büyük güçlerden birisi hiç elbet taraftarımızdı. Onlara dayanakları için bir defa daha teşekkür ederiz. Bu dönem da onların büyük takviyesine muhtaçlığımız var” dedi.

Sakaryaspor maçına galibiyet parolasıyla hazırlandıklarını belirten genç kaleci, “Hocalarımız bize alanda neler yapmamız yahut neler yapmamamız gerektiğini fazlaca yeterli anlatıyorlar. Biz de bunları alanda uygulayıp cumartesi akşamı alanımızda oynayacağımız birinci maçtan galibiyetle ayrılacağız” diye konuştu.

Başarılı kaleci, bu sezonki gayeleri konusunda ise “Bu döneme fazlaca tezli başladık. Koymuş olduğumuz maksatları yerine getirebilecek güce de sahibiz. Öncelikle adım adım eksikliklerimizi hayli süratli bir biçimde gidermemiz lazım. Gelecek için fazlaca umutluyuz. Dönem başında konulan büyük maksatları gerçekleştirmek için epeyce çalışmalıyız” dedi.

Safa Kınalı: “Takımıma şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istiyorum”

Altınordu’nun dönem başında Trabzonspor ’dan kiralık olarak takımına kattığı ve Altınordu forması ile çıktığı birinci resmi maçta gol atan Safa Kınalı da “Gençlerbirliği deplasmanıyla lige hoş bir başlangıç yaptık. Tabi ki gönül isterdi galibiyetle dönebilseydik. bir daha de deplasmandan 1 puanla dönmek berbat değil. Artık şimdi Sakaryaspor ile oynayacağımız maça konsantre olduk. İnşallah cumartesi günü birinci galibiyetimizi alıp lige emin adımlarla devam edeceğiz” diye konuştu.

Genç oyuncu, maksatları konusunda da “Buraya gelirken tabi ki kendime birtakım amaçlar koymuştum. Tabi ki öncelikli gayem Altınordu’nun bir üst lige çıkması için elimden geleni yapmak. şahsi gayeme gelecek olursam da kadroma şampiyonluk yolunda en büyük katkıyı sağlamak istiyorum. Hocam ve topluluğum benden şad olabilirse ne keyifli bana” dedi.

Kırmızı-lacivertli kadro, yarın yapacağı çalışma ile Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.