Artıklarla Tarifler – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Herkese merhaba! Bugün Emily'nin yerini Mia dolduruyor.

Bir anlık gerçek: Bazen o gece yemek istediğim şeyi değil, ertesi gün yemek istediğim şeyi pişiriyorum. Biber, her türlü çorba, güveç ve kızartma, kızarmış tavuk; hepsi tencereden (veya fırın tepsisindeki soğutma rafından) çıktığı anda çok lezzetlidir. Ama buzdolabında olgunlaşıp en iyi hallerine kavuşmaları için bir süre bekledikten sonra kalanları daha çok seviyorum.

Yani bugünkü teklifimiz, çabuk hazırlanan ve bu gece için mükemmel olan beş akşam yemeği içeriyor, ancak bence, ister yeniden ısıtılsın ister başka eşit derecede lezzetli yemeklere dönüştürülsün, kalanlar olarak gerçekten parlıyor. Çoklu görevlerde pek iyi değilim ama yemeklerim öyle.

1. Herhangi bir etli köfte

Köftenin harika yemek artıkları yaptığını hepimiz biliyoruz ve köfte küçük yuvarlak köfteden başka nedir ki? Melissa Clark'ın köfte tarifi, adından da anlaşılacağı gibi tamamen çok yönlüdür ve beş yıldız ve 4.000'den fazla yorumla okuyucuların favorisidir. Artıkları sandviçler için bölünmüş kahraman rulolarına doldurun; Özensiz bir bolonez durumu için, benimkini marinarada basıyorum.

2. Çin lahanası ile sac tavada yeşil soğanlı tavuk

Kay Chun'un Miso Hardallı Tavuğundan her zaman fazladan yaparım, böylece kalanları doğrayıp pirincin üzerine yığarak öğle yemeği için harika pirinç kaseleri hazırlayabilirim. Veya tavuk salatası için onun örneğini takip ediyorum: “Eti kemiklerinden çıkarın, Çin lahanasını doğrayın ve biraz zeytinyağı, limon suyu ve doğranmış kereviz veya taze otlarla karıştırın.”

Bu tarife göz atın.

3. Karnabahar adobo

Ertesi gün, soya sosu ve sirkenin birbirini tamamlayacak zamanı bulduktan sonra her adobo'nun ne kadar daha iyi olduğunu yeterince vurgulayamıyorum. Ali Slagle'ın bu karnabahar versiyonu bir istisna değildir.

4. Limonlu ot turşusu ile somon balığı

Artık somondan daha lüks bir şey var mı? Tereyağlı tostun veya krem peynirli simitin üzerine yiyin! Bir salataya veya tahıl kasesine dökün! Açgözlülükle kaptan büyük parçaları alıp yarım kollu Tuzlu Şeker ve birkaç turşuyla süsleyin! Moira Hodgson'un bu tarifi, lezzetli bir akşam yemeği ve bir dizi başka mükemmel yemek hazırlıyor.

Bu tarife göz atın.

5. Niku Jyaga (Japon sığır eti ve patates güveci)

Bir çeşit güveçten bahsetmeden kalanlardan bahsedemeyiz ve Saori Kurioka ve Cheiko Kumagai imzalı, Hannah Kirshner tarafından uyarlanan bu Japon dana eti ve patates güveci sadece 45 dakikada hazır. İki şey: Birincisi, elbette, uzun bir aradan sonra tadı çok lezzetlidir, ancak soya-mirin sake aroması sizi hemen kazanacaktır. İkincisi, isteğe bağlı kombu'nuz yoksa okuyucu Diane'in önerdiği şekilde dashi tozunu kullanabilirsiniz. Annem ve büyükannem bunu Japon güveçleri için yaptılar, ben de yapıyorum.

Bu tarife göz atın.

Benimle birlikte okuduğunuz ve yemek pişirdiğiniz için teşekkürler. Haberler Cooking'de yaptığımız işi beğeniyorsanız mutluyuz abone! (Veya abonelik hediye etmek)) Bizi takip etmeye devam edebilirsiniz instagram, Facebook Ve Pinterest'teveya Beni Instagram'da takip et. Önceki bültenler arşivlenecek Burada. Meslektaşlarımla şu adresten iletişime geçin: pişirmebakımı@Haber Hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa.

Haftalık planınızdaki tüm tarifleri görüntüleyin.