Barbekü Biber Karides, Sıcak Baget, Yeşil Salata: Mutlu Cuma

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Bu hafta, Fischadler, güney Amerika'dan uzun bir süre sonra, baharın güvenli bir işareti olan ev suyumun yakınındaki kış yuvalarına dönecek. Çizgili bas kendini arkalarında gösterir ve arka koylarda ve sıvılardaki sığlıklarda yiyecek arar. Bir sinek çubuğu hazırlayacağım ve kuşların uyanık görünümünden arayacağım.

Ancak, hala erken. Düşük 40'lardaki su ve bankadaki ağaçlar kel. Şu anda balık tutmak en azından benim için hayali model. Ancak, tüm hafta sonu mutfakta nasıl pişirdiğimi düşüneceğim.

Cumartesi akşamı menüsünde: Korsha Wilson'ın Cape Cod'un sonunda Provincetown'daki ailesinin ıstakozunda Tim McNulty's tarafından bir tariften kullandığı bu güzel ızgara biber karides (yukarıda). Worcestershire'a müdahale edilen ve Biberiye ve Kekik tarafından Herby Hits'e müdahale edilen Fındık Beurre Blanc ile karıştırılan New Orlean Classic'in bir varyasyonudur.

Sunulan tarif

Barbekü biber karides

Tarif Göster →

Bu yemeği yeşil salatanın önünde fırına nüfuz eden bir bagetle servis edeceğim. (Hem yengeç uçuşu ve balıkçılık sezonunun erken dönemlerinde kullanımı hakkında uzun bir tartışma ile eşlik etmek istiyorum, ancak bunun için masamda alıcı yok.) Çok amaçlı bisküviler de güzel bir eşleşme olurdu, ancak Pazar sabahı tereyağı ve marmalat ile pişirmek ve Kramble yumurtalarıyla yemek isteyebilirler.

Öğle yemeği için, Charlestown Breachway, Salin Solution ve Sweet'ten gelen sel, kırmızı patates, kereviz, soğan ve üst boynun birçok kabuğu ile Rhode Island'ın açık olduğunu düşünüyorum. NCAA Kadınlar Hokey Ulusal Şampiyonası Oyunu Minneapolis'te saat 16: 00'da başlıyor (Semis bu gece Minnesota'ya karşı savaşıyor ve Cornell Ohio eyaletini devralıyor).

Ve sonra güneyde akşam yemeğine ilham alan başka bir yemek: collard yeşillikleri ve irmiklerle servis yapmak için boğulmuş tavuk. Farideh Sadeghin'in tarifi, bu tavuğu sarımsak ve soğan tozu, biber ve acı ile un içinde öngörüyor. Bunun yerine, Lawry'nin terbiyeli tuzu kullanıyorum çünkü şimdiye kadar yediğim ilk boğulmuş tavuk onunla terbiyeli ve bazen nostaljinin tadını çıkarıyorum. Bir noktada deneyin.

Bu fikirlerin hiçbiri hitap ediyorsa, Haberler'ı pişirirken bekleyebileceğiniz binlerce tarif daha var. Bir göz atın ve ilginizin neyi uyandırdığını görün ve bulduklarınızı pişirin.

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa, lütfen yardım için yazın: cookcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. (Bir aboneliğiniz var, değil mi? Sana ihtiyacınız var. Eğer olmazsa, bugün hala kayıt olmalısınız?) Ya da bir şeyden şikayet etmek veya meslektaşlarıma bir iltifat ödemek isterseniz bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi, elde edilen limonlar veya pot karidesleri ile ilgisi yok, ancak bir okuyucunun “onlar dışında herkes bilir”, Pulitzer Ödülü sahibi Thomas E. Ricks'in sahil Maine'de oynayan bir suç romanı var. İçinden üfledim.

Helen Shaw, Snook'un Broadway'deki “Dorian Gray'in Resmi” nde 26 karakterin tümünün performans göstermesi vesilesiyle New Yorker'daki aktris Sarah Snook ile iyi bir röportaj yaptı.

Önümüzdeki ay New York'ta yeniden açılacak olan Frick'in yenilenmesi ve Holland Cotter'ın incelemesi hakkında Michael Kimmelman'ımızı okumak istiyorsunuz.

Sonuçta, Chappell Roan “Verici” ile gitti. “Duvarlarımda boynuz yok/Ama eşleşmenin çağrılarını biliyorum.” Karidesinizi pişirirken bunu dinleyin. Pazar günü görüşürüz.