Basit ve zarif zeytinyağı keki

Leila

Global Mod
Global Mod
Kendimi oldukça iyi bir aşçı olarak görüyorum. Bir tavuğu düzgün bir şekilde azaltabilir ve mayonezi sıfırdan yeni yapabilirim. Köfte, rulo -futomaki, çörek kızartmaları ve bir zamanlar havuçları güllere dönüştürebilirim.

Ama hayatımın yumuşatması için buzdolabından tereyağı alamıyorum.

Bu nedenle, kek aldığımda veya bir şeye bir pasta getirmem istendiğinde, zeytinyağı kek yaparım. . Zeytin ÖlKuchen Sam Seneviratne, beş yıldızı ve parlak incelemelerinin kanıtladığı gibi, özellikle mükemmel ve süper kolaydır.

Sam'in pastası, sahip olabileceğiniz ekstra lezzetli zeytinyağı için büyük bir kullanımdır, bu gerçekten meyveli ve baharatlıdır. Pastanız da harika bir şekilde kırıldı; Okuyucular, limon kabuğunun vanilya özü için değiştirildiğini ve hackrosmarin eklendiğini ve üst spreylerin doğranmış badem ile eklendiğini bildiriyor. En önemli şey, bu zeytinyağı kekinin öngörüye sahip olmanızı ve pişirmeden önce buzdolabından tereyağı almayı planlamanızı asla istemeyeceğidir. Zeytinyağı kek: almak Sen.

Sunulan tarif

Zeytin ÖlKuchen

Tarif Göster →

Bahar nöbetlerle gelir ve yaşadığım yerde başlar ve mutfağım her yerde eşittir. Belki de haftalık menünüz aynı zamanda soğuk hava ve hafifliğin eğlenceli bir karmaşasıdır.

“Ne, daha fazla kar” için? Cumartesi: Lush, kemikten düş Seco de Pollo (Ekvadorlu tavuk ttew), Kiera Wright-Ruiz'in bir tarifi “My (Yarım) Latinx Kitchen: Yarı Kıran Tarifler, Yarım Hikayeler, Tüm Latin Amerika”, Ligaya Mishan tarafından uyarlanmıştır. Ligaya, “Yıkılmış domates, Naranjilla ve birada, tavuk salonları, gevşekler için veriyor,” diye yazıyor Ligaya. Bu tavuk olmak istiyorum. (Bu arada, Naranjilla için portakal suyu kullanabilirsiniz.)

Buz Çağı ile Bir Pazar için: Bu Bal ve So-Soda Sırlı Tavuk Bacak Kay Chun'dan, fırında bir sac tavada yapılmış olmalarına rağmen, güçlü bir titreşim “açık hava yemek” vardır. Ali Slagle's ile servis yapın Turuncu -katlanmış Brüksel lahanası Veya Sue Li's Kabocha-pompkin ve hindistancevizi pirinçBu omuz mevsimi için hem yeni hem de mükemmel. Ayrıca Rick Martínez'in bir rekoru istiyorum Salpicón de Pescado -Würzig Tacos için ekmeği içinde narenciye marine edilmiş balık yığınları.

Ve bir Pazartesi için dışarıda güzel olduğu için, elbette: Kekler. Zeytinyağı keki gibi, lide haircs kekleri yumuşak tereyağına ihtiyaç duymazlar, sadece şeker ve çikolata parçaları ile eridi tereyağına ihtiyaç duyarlar. Bu kırılgan ikramlar, harika bir bahar gününü çalışmak zorunda kaldığımız gerçeğini düzeltemez, ancak bu iç mekanı biraz daha güzel hale getirirler.