Biber bamya, muz krep ve tuzlu tatlı iz karışımı

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Kaldığım bir biber sezonu, Gumboville, Stewtown. Günler kısa, gökyüzü alçak ve eski. Çamın arkasındaki dolaşan şahin bile, sabahın erken saatlerinde bir bahar beslemesinden sonra dinlenmek için dallara gömülmeye şaşırmış gibi görünüyor. Bir seyahat formu olarak pişiriyorum, Louisiana'nın bir öngörüsü olan Teksas'taki mutfağa küçük bir yaz getirmeye çalışıyorum, bana hayatın her zaman soğuk New York Grey olmadığını hatırlatan bir şey.

Son zamanlarda bunun için en sevdiğim tarif? Jeremy Chauvin'in La., La. En iyi rendelenmiş peynir, ekşi krema ve fritos ile servis edilen bir yemek gerçek bir kaburga çıkartmasıdır. Beefin Roux ile kalınlaştığında, biber ve bamya arasındaki boşluğu güzel bir şekilde doldurur. Cumartesi günü yapın ve gece boyunca buzdolabında iyileşmesine izin verin. Cut Jalapeños'un yayılmasında, Pazar günü akşam yemeği için mükemmeldir.

Sunulan tarif

Firehouse Chili Gumbo

Tarif Göster →

Erken yapacağım, böylece Cumartesi günü akşam yemeğine kalkmam için hala yeterli zamanım var: meslektaşlarımın bu hafta Yeni Yıl onuruna teslim ettiği köfte. Eric Kim'in Napjak Mandu tarifinin, kimchi ve tatlı patates cam erişteleriyle dolu düz köfte tarifinin bir parçasıyım. Ama Şili Oil Wontons için Sue Lis tarifi, sadece bir hobi olduğum için bir kaşık fıstık ezmesi ile entegre edebileceğim bir sos ile bir sevinç. Çikolata sama tatlı için köfte? Tarif Genevievo Ko'dan, bu yüzden ben bir oyunum. Beni asla yanıltmadı.

O zaman, Pazar sabahı: muz krep? Bir meyve salatası ile servis yapın – hangi narenciye sahip olursanız olun, limon suyu spreyi altındaki bir kasede – ve bazı kahvaltı sosisleri veya pastırma, eğer bazılarınız varsa ve soğukta uzun bir yürüyüş düzenleyeceksiniz, en iyi hediye vereceksiniz. hafta sonu.

Ayrıca bir hafta boyunca öğle yemeği kuracağım: sandviçler için ipeksi bir hindi göğsü; Ofis mikrodalgasında ısınabileceğim siyah bir fasulye çorbası; Atıştırmalıklar için birkaç tuzlu tatlı iz karışımı. Mutfakta çalışmak şekerleme veya meditasyon kadar restoratif olabilir. Bu yüzden boş zamanlarımı geçirmeyi seviyorum.

Ancak bu tariflerin hiçbiri ele alındığında, Haberler'a bir göz atın ve ne bulduğunuzu görün. Bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelik tüm bu egzersizi sağlar. Henüz yapmadıysanız, bugün hala kayıt olur musunuz? Teşekkürler.

Hesabınızla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa bize yazın: cokcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. İltifatınız veya iltifatınız varsa bana yazın: foodeditor@Haber. Her mektuba cevap veremem. Üzgünüm. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi baklagiller veya lazanya ile hiçbir ilgisi yok, ancak Ao Scott'ın George Oppen'ın şiiri tarafından “Fotoğraftan” zamanla daha yakın okumasıyla biraz zaman geçirmelisiniz, özellikle de şiiri veya Don'u bilmiyorsanız. Özellikle şiiri severim. Göreceksin.

Noah Wyle, bir hastanede “He” e koştuktan sonra her yıl Max'te “The Pitt” e geri döndüğü oldukça iyi görülebilir. (Vulture'dan Kathryn Vanarendonk şovu sevdi.)

Son zamanlarda Hurleyville, NY'daki La Salumina'dan bir kiloluk sertleştirilmiş et yedim ve şansınız olduğunda aynısını yaptığınızı öneriyorum. Eleanor Friedman inanılmaz Salumi yapıyor.

Sonuçta, bu hafta New Orleans'tan korkunç haberler aldık. Büyük aşçı, yazar, fotoğrafçı ve Cajun Raconteur Pableraux Johnson, kabul edilen memleketinde ikinci bir çizgi geçit törenini fotoğrafladığında kalp krizi geçirdikten sonra öldü. 59 yaşındaydı. Kim Severson o zaman için ölüm ilanını yazdı. Kırmızı fasulye ve pirinç için Pableaux tarifi yapın ve hafızanızı canlı tutmaya yardımcı olun. Pazar günü görüşürüz.