Bodrumspor, Eyüpspor maçına konsantre oldu

Plotton

Active member
Bodrumspor, Eyüpspor maçına konsantre oldu
Spor Toto 1. Lig’de çaba eden Bodrumspor, birinci 3 haftada 2 galibiyet ve 1 birliktelik ile averaj farkıyla liderlik koltuğuna oturdu. Tesirli futboluyla beğeni toplayan Bodrumspor, 4. haftada meskeninde karşılaşacağı Eyüpspor maçına konsantre oldu. Yalıçiftlik Tesisleri’nde hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı grupta ekibin uyumlu olduğu ve oyuncuların maça düzgün hazırlandığı görüldü. Liderliğini sürdürmek isteyen yeşil-beyazlı grup, maçtan galibiyetle ayrılmak istiyor. Öte yandan, yeşil-beyazlı takımın antrenmanını Kulüp Lideri İstek Karakaya, İdare Heyeti Üyeleri Zeynel Kılıç ve Fatih Öztarakçı izledi.

Karakaya: “Bodrum halkını Cumartesi günü maça bekliyorum”

Eyüpspor müsabakası öncesi değerlendirmede bulunan Bodrumspor Lideri İstek Karakaya, “Bizim mütevazı bir takımımız var. Kadromuza inanıyoruz. Lige güzel başlangıç yaptık, şuan başkanız ancak bizim maksadımız bu ligde kalıcı olmak. Türk futboluna hoş işler yaparak Bodrum’un ismini daha düzgün bir biçimde duyurmak. 3 haftalık performansları için atletlerime, taraftarıma ve teknik takımıma epeyce teşekkür ediyorum. Adanaspor maçında küçük şansızlıklar oldu, aslında o maçı kazanabilirdik. Bu hafta 300 milyon bütçeli bizden 4 kat daha fazla bütçeye sahip Eyüpspor ile oynayacağız. Onlar direkt şampiyonluk adayı, biz kendi sonumuzu biliyoruz lakin grubumuza da güveniyoruz. Karşılarında birbirlerine kenetlenmiş bir kadro nazarancekler. Ben bütün Bodrum halkını Cumartesi maça bekliyorum. Âlâ bir sonuç alacağımıza eminim. Birinci hafta passolig ile ilgili meşakkatler oldukçatu. Geçen hafta bunlar minimuma indi. 90 yıllık tarihimizde birinci kere çıktığımız bir lig, pasolig sistemi birinci sefer kuruluyor ondan dolayı ufak tefek arızalar olacaktır. Taraftarımızın passolige ahenk sağlaması bir müddetç alıyor. Bundan daha sonra alıştık, süreç daha âlâ ilerleyecek” diye konuştu.

Taşdemir: “Futbol alanda oynanır”

Eyüpspor maçına konsantre olduklarını söyleyen Teknik Yönetici İsmet Taşdemir, “Bizim için her maç sıkıntı, bunu her hafta söylüyorum. Rakip fark etmeksizin oyunumuz var onu oynamaya çalışıyoruz. Adana maçında düşük oynadık. Bilhassa 2-1 mağlup duruma düşene kadar düşük bir oyun sergiledik. daha sonrasındaki tepki epey güzeldi. Seyrettiğinizde epey keyifli bir maç oldu. Celal epey farklı bir oyuncu tiplemesi. Bilhassa geçen seniçin hayli faydalandığımız bir oyuncu kardeşimiz ve her geçen gün performansı da artıyor. Çok özverili bir oyuncumuz bu özverinin karşılığını da alıyor. Önümüzde ki hafta Eyüpspor ile oynayacağız. Takım kalitesi olarak hayli farklı isimlerden şurası. Harika Lig ayarında ekip yaptılar denebilir. Futbol alanda oynanır, saha da o gün kim günündeyse sonuç ona göre belirlenir. Bizde inşallah alanda daha epey doğrular yapan ekip oluruz. Şu anda cezalımız yok, Bahadır’ın ufak bir rahatsızlığı var öbür türlü fazlaca şükür hiç bir oyuncumuzun sakatlığı yok” dedi.

Dumanlı: “Çalışmaya devam ediyorum”

Tecrübeli santrfor Celal Dumanlı, “Her maç elimden gelenin en güzelini yapmaya çalışıyorum. Adanaspor maçına yeterli konsantre olduk, uygun başladık. Golü erken bulduk. Birinci yarının ve ikinci yarının uzatma dakikalarında yediğimiz golle birliktee kaldık. Nasip değilmiş, biz elimizden gelen her şeyi yaptık. Önümüzdeki maçlara bakacağız, çabamızı devam ettireceğiz. Doğduğum ve büyüdüğüm kentte bu biçimde bir muvaffakiyet elde etmek benim için gurur verici bir şey. Ligler içinde farklar var. Bundan dolayı gereğinden çok çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum” diye konuştu.

Yeşil-beyazlı grubun parlayan yıldızlarından Süleyman Güneş, “Geçtiğimiz maç için bir manada üzgünüm bir manada memnunum. Zira verdiğimiz gayret hayli üst düzeyde. Her hafta birebir motivasyonla maça çıkmaya çalışıyoruz. Havanın sıcaklığı kimi vakit etkiliyor ancak çabadan asla vazgeçmiyoruz. Maçın kırılma anı benim direkten dönen topum olabilir. Kendimi ne kadar yıpratsam da maça geri dönemiyorsun. Âlâ gidiyor şuan, kadroda bir aileyiz üzereyiz. Eyüpspor maçı için hazırlıklara başladık. Bu maçında fazlaca düzgün geçeceğini düşünüyorum” diye belirtti.

İHA