Bodrumspor Lideri İstek Karakaya: “Biz grubumuza güveniyoruz”

Plotton

Active member
Bodrumspor Lideri İstek Karakaya: “Biz grubumuza güveniyoruz”
Spor Toto 1. Lig’de uğraş eden Bodrumspor geçtiğimiz hafta ligi bay olarak geçti. Yeşil-beyazlı takım ligin 11. haftasında meskeninde Boluspor ile karşılaşacak. Ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 birliktelik ve 1 yenilgi alan Bodrumspor 18 puanla 4’üncü sırada yer alıyor. Boluspor maçı hazırlıklarını Yalıçiflik Tesisleri’nde sürdüren yeşil-beyazlı takımda, kaleci Diogo ve Dejan’ın sakatlıklarından dolayı durumlarının maç gününe kadar bilinmeyen olduğu açıklandı. Boluspor karşısında galibiyet alarak bir daha seri yakalamak isteyen yeşil-beyazlı takımda morallerin yerinde olduğu görüldü. Öte yandan, Bodrumspor Lideri İstek Karakaya ve kulüp yöneticisi Zeynel Kılıç kadronun idman çalışmalarını yerinde takip etti.

“Burası hayli huzurlu bir kulüp”

Ligin 10 haftasında grubun performansından dolayı hayli keyifli olduğunu söyleyen Bodrumspor Lideri İstek Karakaya, “Biz ekibimize güveniyoruz. Bodrum’u en düzgün biçimde temsil etmek ve bu ligde kalıcı olmak, düzgün futbol izletmek üzere hedeflerimiz tıpkı biçimde devam ediyor. Bodrumspor ailesi olarak burası epeyce huzurlu bir kulüp. Birlik ve birlikteliğin yüksek olduğu bir kulüp ve bu da alana yansıyor Bodrum’a karşı ilgi günden güne artıyor. Ben grubumuza, teknik heyetimize, yöneticilerimize, Öztürk ailesine, Bodrum’a ve belediye epey teşekkür ediyorum bu birlik ve birliktelikle hoş işler yapacağız” diye konuştu.

“Biz düzgün bir takımız”

Boluspor’un sıkıntı bir rakip olduğunu fakat yeşil-beyazlı grubun de güzel bir grup olduğunu belirten Bodrumspor Teknik Yöneticisi İsmet Taşdemir, “Ev sahibi grup için dertli bir grup fakat her insanın kendine göre bir artısı var. Bizim de bilhassa çaba ruhu yüksek bir kadro olmamız ve bunu sürdürebildiğimiz takdirde, her rakibimizi yenebiliriz yahut maç zahmetli da geçebilir. Uygun bir maç olacağını düşünüyorum. Âlâ bir rakiple oynayacağız fakat bizde güzel bir grubuz. Bu ligde ses getirebileceğimizi herkese gösterdiğimizi düşünüyorum. Bunu sürdürebilmenin peşindeyiz. İki haftadır Onur’dan yoksunduk. Dejan, Sakarya maçında bileğini burktu. Yeni yeni egzersizlere başladı. Bu hafta Dejan tam yetişmeyebilir lakin Diogo ile alakalı önemli bir sorunumuz var, ondan da mahrum olabiliriz. Biz geçmişe dönüp bakmıyoruz. Oradan yapmış olduğumuz yanlışlardan ders çıkartıp o kusurları tekrar yapmamak üzerine yol alıyoruz” dedi.

Bodrumspor’un deneyimli oyuncularından Recep Aydın, “Geçtiğimiz haftayı bay olarak geçtik. Rakiplerimiz kazandı, sıralama olarak bir-iki sıra aşağıya indik. bu vakitte epeyce yeterli çalıştık, hala epeyce düzgün çalışıyoruz. Bu ligde Boluspor için geçerli değil en alttaki ekiple oynamak bile epey güç. Her maç epey sıkıntı, her maça birebir ciddiyette fazlaca çalışarak hazırlanıyoruz. Elimizden geleni her maçta epeyce düzgün yapmaya çalışıyoruz. Başka maçlara baktığımızda ekibimizin başka gruplara bakılırsa daha olgun futbol oynayıp daha fazlaca çaba eden bir ekip olarak gözüküyor. Bunu devam ettirmeye çalışacağız. Alabildiğimiz bütün puanları alıp ligi en güzel yerde bitireceğiz. Ziraat kupasında Altınordu ile karşılaşacağız. Bu maçta heyecandan çok benim eski arkadaşlarım var orada. Çok hoş bir arkadaşlık ortamımız olmuştu. Onları bakılırsaceğim benim için memnunluk verici bir olay, inşallah skorda istediğimiz kararı biz alırız ve o denli döneriz” diye belirtti.

İHA