Bu somonun tadı tatil gibi

Leila

Global Mod
Global Mod
Ocak ayının aktif olarak daha güneşli, daha sıcak yerlerden bahsetmeye başladığım kısmına geldik. Yün ceketimi, büyük boy paltomu ve ağır botlarımı giyerken (“Bir Noel Hikayesi”ndeki küçük erkek kardeşimi hayal ediyorsanız çok uzakta değilsiniz), güneş şapkalarını, kısa kolluları ve ayakkabıları düşünüyorum. portakal şarabından ağır smokinler.

Bu tabii ki mutfağımda da kendini göstermeye başlıyor. Hâlâ çorbaları ve güveçleri yeniden ısıtmaya kararlıyım ama parlaklık bozukluklarında çalışıyorum ve Andy Baraghani'ye fazladan bir şerit limon kabuğu ekliyorum Nohut ve hurma ile tavuk buduPaola Briseño-González için en büyük kurutulmuş guajillo biberini söyleyin veya seçin Camarones al Ajillo (Sarımsak ve guajillo soslu karides).

Yasmin Fahr yeni Avokado ve kişniş salatası ile somon balığı kesinlikle canlı, canlandırıcı tatlarla dolu basit bir yemek, tamamı yeşil: limon, yeşil soğan ve jalapeño. Marul unsuru su teresi, roka veya körpe ıspanak olabilir; Su teresinin biberliliğini ve kıvırcık karışımını ve somonun sıcaklığına dokunduğunda bile küçük bir yapıyı nasıl koruduğunu seviyorum. Bu sadece kar küreyerek veya buzlu kaldırımları döverek geçireceğiniz bir öğleden sonrayı telafi etmek için hazırlanmış bir akşam yemeği.

Ağzımın da aktığını biliyorum. Genevieve'den biraz yapma zamanı Siyah Susamlı Kurabiye Gelecek haftaya kadar beni şaşırtmak için. O zaman görüşürüz!