Büyük grupların sorun olmadığı üç restoran

Leila

Global Mod
Global Mod
Bir kez venmo yoktu. Akşam yemeği için bir grupla ebedi bir kabustu çünkü sunucular esas olarak kontrolü ikiden fazla türü bölmeyi reddetti.

Bu birkaç senaryoya yol açtı: 1. Birisi önümüzdeki iki ila üç iş günü için tüm faturayı kartlarına ve kredi köpekbalığı koyacaktı. 2. Partinin yarısı nakit getirdi, tasarının bir kısmını kapladı ve sonra kapıdan çıktı. Diğer yarısı yemekten 30 dakika sonra tam olarak ayrıldı, ne borçluydu.

Günümüzde, grup yemekleri çok daha az kabustur – en azından çek etkilendiğinde. Şimdi tek şey, bir düzine akşam yemeği için bir düzine arkadaşını bir araya getirme yolunda duruyor bir etkinlik konumu (ve karşılıklı olarak kararlaştırılan bir tarih) duruyor. Bir sonraki toplantınız için üç seçenek.

Pavyonda Parti

Kışın geldim Phoenix SarayıBir grup yemeği için Potluck Club'ın arkasındaki Chinatown yerlisinden Bowery'deki neredeyse bir yıllık restoran.

Ziyaretim sırasında, sadece bir akşam yemeği partisi için harika olurdu, sadece restoranın arkasında güzel döşenmiş bir pavyon olarak tanımlanabileceğini fark ettim. Bir sunucu bana 10 ila 18 kişi ayarlayabileceğini söyledi. Bunu bu ekstra büyük toplantılar için düşünün. Pavyon – Pavilion rezervasyonları için? Pergola? -SIA kişi başı 75 $ karşılığında altı çeşit prix-fixe bir menü (“ön” değil, lütfen!) Sunun. Herkesi kapsayacak kadar cömertseniz, vergiler ve ipuçlarından 750 ila 1.350 ABD dolarıdır.

Ve sınırlı mahkeme seçeneklerinden rahatsız olmayın. Phoenix Sarayı zaten günahkar bir menü var ve denediğim hemen hemen her öğe bir patlama oldu. Festival menüsünün bir parçası olmayan Jakobsmussel ve Vermicelli, Hummer -Stecky Pirinç ve biftek tartarını atın.

85 Bowery (Hester Street)

Büyük Grup Restoranlarının “ES Girl”

Biraz çalınan cesur değil Al Badawi Atlantik Bulvarı'nda. Bu bültende Al Badawi'ye olan aşkımdan birkaç kez bahsettim – bu gerçekten bu kız – ama sorana kadar akşam yemeği için ne kadar iyi geldiğini bilmiyordum.

Doğrudan fırından, sevimsiz fıstık -flatbread ve ızgara kuzu pirzolaları ile yığın ve pirinç duşundan inanılmaz bir mezze, sıcak çukur yayıldık. Grup yemekleri için, restoran kişi başı 35 $ hesaplar ve yukarıdakileri içerir, ancak sığır eti, tavuk veya vejetaryen bir ana yığın tercih ederse (hala yığın ve yığın pirinç içerir) bir aile tarzında panelleri değiştirebilirler. Albadawi Byob, mantar ücreti olmadan daha da iyi. Daha iyi bir teklif adlandırın.

151 Atlantik Bulvarı (Clinton Street)

Ayrılmış eğim

Sonunda bir itiraf: doğum günüm gelecek hafta. Tüm favori müziklerin oynadığı ve tüm arkadaşlarımın şehre geleceği bir düğün seviyesinde büyük bir parti düzenlemek yaklaşık beş yıldır hayalim oldu, ama bu çok pahalı.

Bunu başarana kadar gündelik doğum günü toplantıları seçtim. Bir yıl boyunca Clinton Hill'deki Prima Wine Bar'ın arka odasını ayırdım. Ve geçen yıl “Where Yenir” ortak kaptanım, Becky Hughes, çok arkadaş canlısı, organizasyonla ayrılmış bir kutlamaydı Rhodora Şarap Barı Fort Greene'de, orada ziyaret ettiğim son iki kutlamadan biri. Bir pasta yerine, dünyadaki en iyi kurt ekmeği parçasına bir mum yanında bir schmear tereyağı ile patlattım – Rhodora'daki her şey çok atıştırmalık. Bunu ana yemeğiniz yapmayın – ve sipariş edilen arkadaşla şarap ile birçok şişeden tek bir bardak ödemedim. Bir şekilde mükemmeldi ve her şeyi tekrar yapardım.

197 Adelphi Caddesi (Willoughby Bulvarı)

Yalnız bir akşam yemeği olmaktan kim korkuyor?

Bu hafta Priya Krishna, yalnız beslenenlerin yanı sıra yalnız misafirleri yargılayan (ve yargılamayan) olanların büyüleyici bir görüşünü paylaştı. “Amerikalılar kendileri için daha fazla zaman harcıyor olsalar bile, birçoğu tek başına yiyecekleri gariplik ve yargı ile yaygın olarak buluyor.” Diyerek şöyle devam etti: “Ve zaten ince kâr marjlarıyla dükkanlarını yapan birçok restoran, tabloların bir maliyet olacağından korkuyor.” HM, belki bir “nerede” solo yemek meydan okumamız gerekir?

“Bir Okuyucu Sorusu” önümüzdeki hafta geri dönecek. Sorularınızı buraya gönderin.

Bültenin önceki sürümlerini buradan okuyun.

Okuduklarınızdan hoşlanıyorsanız, başkalarına tavsiye etmelisiniz. Buraya kaydolabilirsiniz.

New York restoranından herhangi bir sorunuz var mı? Bize buraya bir not gönderin.

Instagram, Facebook, YouTube ve Pinterest'te Tikkok ve NYT yemeklerinde NYT Food'u takip edin.