Butterball Türkiye Konuşma Hattı Şükran Günü kahramanlarıdır

Leila

Global Mod
Global Mod
En büyük günlerine hazırlanırken Butterball Türkiye Konuşma Hattı'ndaki dört uzmanı takip edin.

Butterball Türkiye Konuşma hattında dört uzman. Sol üstten saat yönünde: Karen Wilcher, Charla Draper, Phyllis Kramer ve Javier Reyes.CC Allen/Haberler

Yayınlandı 27 Kasım 2024Güncellendi 27 Kasım 2024

Şükran Günü'nün pek çok kahramanı vardır, ancak Butterball Türkiye Konuşma Hattı, tüm kahramanların tek bir ofis alanında en büyük buluşması olabilir.

Her yıl, kasım ayının başından Noel Günü'ne kadar, yaklaşık 50 tatil gazisi telefonlara bakıyor, yemek pişirmeyle ilgili binlerce soruyu yanıtlıyor ve mutfakla ilgili herhangi bir sorunla karşı karşıya kalan endişeli şeflere güven veriyor.

20 yılı aşkın uzman Phyllis Kramer, “Bunlar sadece basit sorular değil” dedi. “Bunlardan bazıları gıda güvenliğiyle ilgili oldukça ciddi sorular.”

Ekim 2023'te, en önemli çağrı günü olan Şükran Günü'nden altı hafta önce, Haberler'ın bu konuda yazdığı 2019'dan bu yana nelerin değiştiğini görmek için bir kamera ekibini yardım hattının Naperville, Illinois'deki genel merkezine götürdüm.

İtibaren Haberler Yemek Pişirme

Bazı temel bilgileri öğrendik: Butterball Konuşma Hattının 1981'den bu yana insanların türkiye soruları ve acil durumlar için arayabilecekleri bir yardım merkezi olduğu; Uzmanların, profesyonel mutfak deneyimlerini, ev aşçılarına günde dört ila yedi saat koçluk yapmak için kullanmaları gerekiyor. Ancak bu insanların kim olduğunu ve Şükran Günü'nden neden vazgeçtiklerini (her ne kadar tazminat almış olsalar da) ve insanların web aramaları başarısız olduğunda sorunları çözmelerine yardımcı olmak için gelen haftaları bilmiyorduk.

Dört uzmanı bir ay boyunca takip ettik ve sadece çaresiz aşçılara umut sağlamakla kalmayıp aynı zamanda yabancılara nezaket göstererek tatmin edici hayatlar yaşayan insanları gözlemledik.

Takip etmek Haberler Instagram'da Yemek Pişirme, Facebook, YouTube, Tiktok Ve Pinterest'te. Tarif önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş ipuçlarıyla Haberler Cooking'den düzenli güncellemeler alın.