Çaykur Rizesporlu Papa: Şampiyonluk amacına maç maç ulaşırsınız

Plotton

Active member
Çaykur Rizesporlu Papa: Şampiyonluk amacına maç maç ulaşırsınız
Spor Toto 1’inci Lig’in 11’inci haftasında 29 Ekim Cumartesi günü deplasmanda Beyçimento Bandırmaspor ile karşılaşacak Çaykur Rizespor , maçın hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. Mehmet Cengiz Toplumsal Tesisleri’nde gerçekleşen idman öncesi açıklamalarda bulunan yeşil-mavili takımın 29 yaşındaki orta saha oyuncu Enriko Papa, Çaykur Rizespor’a şampiyon olmaya geldiğini belirterek, “Ben buraya gelirken hocayla bir görüşmem oldu. Buraya şampiyon olmaya geldiğimi söylemiş oldum. Onlar da aslına bakarsanız şampiyonluğa oynayacaklarını söylemiş olduler. Bu hedefle buraya geldim. Ekibimiz şu ana kadar biraz inişli çıkışlı bir performans sergiliyor ne yazık ki. Fakat yeni kurulmuş bir grup. Genç oyuncularımız var. Bu genç oyuncularımızın ve bizim bir alışma devremiz oluyor. Onu şu ana kadar atlatabildiğimi düşünüyorum. Bundan daha sonraki süreçte daha istikrarlı sonuçlar alabileceğimizi de düşünüyorum” diye konuştu.

“ŞU ANDA UYGUN DURUMDAYIM”

Kendi performansını pahalandıran Enriko Papa, “İlk hafta 11’de oynadım maalesef ikinci haftada ufak bir diz sakatlığım oldu. Ondan dönüp tekrar kendi ritmimi bulmam biraz sürdü. Lakin şu anda yeterli durumdayım. Bundan daha sonraki süreçte hocam bakılırsav verdiği sürece elimden gelenin en düzgününü yapacağım” biçiminde konuştu.

“TAKIMLARIN GÜÇLERİ AŞAĞI ÜST BİRBİRLERİYLE AYNI”

Hafta sonu deplasmanda oynayacakları Bandırmaspor maçını pahalandıran Papa, “Zor bir maç bizi bekliyor. Benim şu ana kadar gözlemlediğim bir şey var. Kadroların güçleri aşağı üst birbirleriyle tıpkı. Zira herkes inanılmaz bir çaba veriyor. İnanılmaz bir fizikî gayret var bu ligde. hiç bir vakit boş alan bulamıyorsunuz. Çok uğraşmanız ve didinmeniz lazım. Bence şampiyonluk amacı koyan yahut koymayan ekipler fark etmiyor. O hafta kim daha fazlaca çaba ederse, koşarsa o galip geliyor. Bu haftaki maçımız da o denli olacak. Şiddetli bir maç olacak. Biz elimizden geleni yapacağız. Üç arkadaşımızın olmaması bizim için değerli değil. Zira biz bir ekibiz. Kim olursa olsun herkes birbirinin yerini doldurabilir. Biz de o arkadaşlarımızı hissettirmeyecek biçimde uğraş vermek istiyoruz. Umarım kazanırız. Maksadımız şampiyonluk ancak şampiyonluk gayesine maç maç ulaşırsınız, biz her maça başka bakacağız. Her maçta farklı bir gayemiz olacak. Daima kazanmayı isteyeceğiz. Şayet bu maçları kazanırsak esasen sonuçta istediğimiz maksada ulaşırız” dedi.

RİZE,(DHA)