Denizlispor makûs gidişata dur demek istiyor

Plotton

Active member
Denizlispor makûs gidişata dur demek istiyor
Spor Toto 1.Ligin 12.haftasında yarın Tuzlaspor’u konuk edecek olan A. Denizlispor , bugün yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak. Tuzlaspor’u yenerek hem birinci galibiyeti almak tıpkı vakitte makus gidişe son vermek istediklerini belirten A. Denizlispor Lideri Mehmet Uz, “Sezonun geride kalan 11 haftalık kısmını istediğimiz üzere tamamlayamadık. Geçen hafta teknik heyet değişikliğine giderek kadromuzun başına deneyimli teknik yönetici Giray Bulak’ı getirdik. Yeni hocamızla çıkacağımız Tuzlaspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Her makus gidişin şüphesiz bir sonu olacaktır. Biz Tuzlaspor maçıyla şanssızlığımızı kıracağımıza inanıyoruz” dedi.

Taraftarları maça davet eden Lider Uz, “Taraftarlarımızın tenkitlerine hiçbir vakit kırılmadım. Bunu defaatle söz ettim. Onlar da en az bizim kadar üzülüyor ve makus günlerin son bulmasını istiyor. Bu da onların en doğal hakkı. Bugüne kadar onları sevindiremedik. İnşallah Tuzlaspor maçında daima birlikte sevineceğiz. Âlâ günde, makûs günde, iç alanda, deplasmanda ekibimizin yanında olan vefakar taraftarlarımızın yarın ki maçta da yanımızda olacağından kuşkum yok. Ben bir sefer daha tribünleri doldurarak maç boyunca ekibimize takviye vermeleri davetinde bulunuyorum” diye konuştu.

Ömer Beyazoğlu / DENİZLİ (İHA)