Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal: En düzgününü yapmaya çalışacağız zira lig bitmedi

Plotton

Active member
Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal: En düzgününü yapmaya çalışacağız zira lig bitmedi
Denizlispor , Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında ağırladığı İstanbulspor’u 4-3 mağlup etti. Maçın akabinde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, “En düzgününü yapmaya çalışacağız zira lig bitmedi” dedi.

Denizlispor, Spor Toto 1. Lig’in 33. haftasında alanında karşılaştığı İstanbulspor’u 4-3 mağlup etti. Maç sonunda düzenlenen basın toplantısında konuşan Denizlispor Teknik Yöneticisi Mesut Bakkal, “Öncelikle tüm oyuncularımı kutluyorum, 4 gün evvel Keçiören galibiyeti, inanılmaz bir efor artık ligimizin en yeterli futbol oynayan gruplarımızdan bir tanesi gayesi olan İstanbulspor’a karşı gel git bir maç oldu. Lakin keyifli bir maç izlettirdiğimizi düşünüyorum. İşin açıkçası birliktee kalsak üzülürdüm. Zira oyuna başlangıç, rakibin çalıştığımız tarafları ve eksik taraflarını uygun kullanan bir ekip, âlâ oyuncular attığımız gol direkten dönen konumlar vardı. Tabi üzücü olan şey 2 tane yan top ve yediğimiz 2 gol yani karambolden yediğimiz gollerdir. daha sonraki devrede 3-2 mağlup durumda ancak şöyleki bu futbolu devam ettirdiğimiz vakit 2. devrede âlâ olacağını söylemiş oldum. Gol atacağımızı ve goller bulacağımızı söylemiş oldum. Zira kadro o enerjiyi veriyordu. daha sonra birkaç tane oyuncu değişikliği yaparak Lopez’in golü ile hayata dönen bir kadro, daha sonra attığımız 4. gol jeneriklik bir gol oldu” biçiminde konuştu.

“Hem hoş oyun tıpkı vakitte galibiyet bize büyük moral oldu”

Oyuncularını tebrik eden Bakkal, şu tabirlere yer verdi:

“Tabii değerli bir yol aldık. Fakat ben her vakit söylemiş oldum bu lig sonuna kadar bitmiyor artık bu kazandığımız bilhassa son 2 haftada kazandığımız 6 puan ve 6. galibiyet bizi muhakkak bir noktaya getirdi. Artık bu noktanın değerini bilerek, ona nazaran hazırlanıp, bundan daha sonraki maçlara çıkacağız. En uygununu yapmaya çalışacağız zira lig bitmedi. Rehavet yok, geldiğimiz noktayı biliyoruz oyuncularım ve bende biliyorum. Geçen Tuzlaspor maçında dolu tribünlere biz bu golleri armağan edemedik lakin artık bu golleri armağan ediyorum. Hem hoş oyun tıpkı vakitte farklı galibiyet bize büyük bir moral kaynağı oldu. Bundan daha sonra ümit ediyorum, istiyorum ki Denizlispor için işler daha yeterli olacaktır.”

İHA