Keşke “kıyılmış et” ifadesini sevseydim ve onunla yapabileceğiniz akşam yemeğini beğendim. Toprak benzeri, tavuk, sığır eti, sığır eti, domuz eti ve diğer et, köfte, kebap ve hamburgerlerin lezzetli ve hafif hazırlanmış temeli, sayısız sos ve köri için anahtar bir unsurdur. “Hack Meat” benim için süper iştah açıcı değil. Tabaklanmış sığır eti ile bir nachos ofseti.
Bu haftanın bülteni, ekonomik, kullanışlı, pişirilmesi kolay ve kötü dağınık olan bu her yerde bulunan, ancak bazen alt bileşene ayrılmıştır.
Et yemeyenler için üzgünüm! Genellikle bültende her hafta en az iki etsiz tarif bulacaksınız. Bunun yerine, sizi bu vejetaryen sac metal tava tarifleri koleksiyonuna gönderiyorum ve bitkisel etle et haline geldiğiniz bir ipucu var. Vejetaryen tariflere adanmış haftalık bültenimiz olan sebzeleri alıyor musunuz? Bunu yapmazsanız, buraya kaydolun. Ücretsiz.
Birkaç ipucu:
Ben de yapıyorum:
Porchetta kızartma domuzu; Rezene ve zeytinli narenciye salatası; Brüksel lahanası ve kimchi ile Blechpieroji.
2. Yeşil Yeşil Tavuk Me Meet Balls
Haber bülteninin özel bir baskısını nasıl gerçekleştirebilir ve şimdiye kadar yaratılan en iyi yiyeceklerden biri olan köfte içermeyebiliriz? Yasmin Fahr'ın bu tarifi hafif, taze ve tür için son derece zarif. (Köfte sizin işiniz olmasına rağmen, sizin için bir dizi tarif bulacaksınız.)
5. Baharatlı hakikat
Nina B. gibi yorumcular bu yeni tarifi özetliyor: “Her zaman iyi bir hakikat arıyor. Bu şimdi listemin başında.” Andy Baraghani tarafından yazılan tarif, onu sulu hale getiren gizli bir bileşene sahiptir ve süper keskin olmasa da, isterseniz Cayenne'yi atlayabilirsiniz.
Bu tarifi göster.
Bu haftanın bülteni, ekonomik, kullanışlı, pişirilmesi kolay ve kötü dağınık olan bu her yerde bulunan, ancak bazen alt bileşene ayrılmıştır.
Et yemeyenler için üzgünüm! Genellikle bültende her hafta en az iki etsiz tarif bulacaksınız. Bunun yerine, sizi bu vejetaryen sac metal tava tarifleri koleksiyonuna gönderiyorum ve bitkisel etle et haline geldiğiniz bir ipucu var. Vejetaryen tariflere adanmış haftalık bültenimiz olan sebzeleri alıyor musunuz? Bunu yapmazsanız, buraya kaydolun. Ücretsiz.
Birkaç ipucu:
Çoğu kıyılmış et türü değiştirilebilir (özellikle öğütülmüş hindi ve tavuk) kullanılabilir, ancak muhtemelen tat ve dokuda bir fark bulacaktır. Büyük bir şey yok. (Melissa Clark, her türlü etli köfte için bir tarif bile yazdı ve Tejal Raos Esnek Keema'yı seviyorum.)
Zemin hindi veya tavuk kullanıyorsanız, mümkünse koyu et kullanın, ancak yapamıyorsanız endişelenmeyin. Bulmak daha zor, ama aramaya değer. Daha fazla tadı vardır ve kurumaya daha az duyarlıdır.
Sadece öğütülmüş domuz eti, sığır eti veya tuzlu ve terbiye edilmiş diğer et olan sosisleri unutmayın – yani ek iş olmadan çok aromatik. Solda sadece ete ihtiyacınız varsa bölünebileceğiniz ünlüdür, ancak gevşek (veya gevşek) sosis satın almayı seviyorum, bu sadece deneyimli et, konut yok.
Beyond et ve imkansız gıdalar gibi şirketlerden bitki bazlı et kendi sebebidir. Bunları genellikle sadece tariflerle değiştirebilirken, Kenji López-Alt'ın bizim için yazdığı ve ipuçlarınızı takip ettiği bu makaleyi okuduğunuzda daha lezzetli sonuçlar alacaksınız. (Ayrıca vegan çizburger, biber ve Türk kebapları için tarifler yarattı.)
İçlerindeki diğer malzemelerin ne olduğuna bağlıdır, ancak kıyılmış etli tarifler donma ve iyice ısıtma eğilimindedir. (Etin kendisi, doğru paketlenmiş, donuyor.)
Ben de yapıyorum:
Porchetta kızartma domuzu; Rezene ve zeytinli narenciye salatası; Brüksel lahanası ve kimchi ile Blechpieroji.
2. Yeşil Yeşil Tavuk Me Meet Balls
Haber bülteninin özel bir baskısını nasıl gerçekleştirebilir ve şimdiye kadar yaratılan en iyi yiyeceklerden biri olan köfte içermeyebiliriz? Yasmin Fahr'ın bu tarifi hafif, taze ve tür için son derece zarif. (Köfte sizin işiniz olmasına rağmen, sizin için bir dizi tarif bulacaksınız.)
5. Baharatlı hakikat
Nina B. gibi yorumcular bu yeni tarifi özetliyor: “Her zaman iyi bir hakikat arıyor. Bu şimdi listemin başında.” Andy Baraghani tarafından yazılan tarif, onu sulu hale getiren gizli bir bileşene sahiptir ve süper keskin olmasa da, isterseniz Cayenne'yi atlayabilirsiniz.
Bu tarifi göster.