Enginar carbonara, salsa verde ile yavaş kavrulmuş somon

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Geçenlerde Connecticut'ın tepesinden Simsbury'den Kingston, New York'a, eski tütün tarlaları, inek otlakları ve elma bahçeleri arasından mavi kuş gökyüzünün altındaki Hudson Vadisi'ne doğru harika bir yolculuk yaptım.

Yol boyunca, koltuğun altında bulduğum yarım paket kombo ve eyalet sınırının hemen karşısındaki Stewart'ta tereyağlı sandviç dışında yiyecek pek bir şey yoktu, bu yüzden ne pişireceğimi düşünürken aklım yarışıyordu. sonunda bir sobanın yanına vardık.

Salsa verde ile yavaş kavrulmuş somon mu? Lahana ve makarnayla bahar sebzeli çorba mı? Zambakı neredeyse tam anlamıyla yaldızlamak için bucatini ile enginar carbonara'yı (yukarıda) ve çiğ yumurta sarısı garnitürünü seçtim. Rhinecliff'ten gelen öğleden sonra güneşi altında köprünün üzerinden geçtim ve neredeyse aşağıdaki nehrin üzerinde parıldayan çanağı görebiliyordum. Her pazar günü severim ama muhteşem bir Anneler Günü yemeği havasındaysanız, bu akşam özellikle lezzetli olur.

Önerilen tarif

Enginar karbonara

Tarifi görüntüle →

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Pad Woon Sen, soya sosu, sarımsak, yumurta ve sebzelerle kızartılmış cam eriştelerden oluşan Kuzey Tayland'a özgü bir yemektir. Bazıları doğranmış et ekliyor, ancak Ham El-Waylly'nin yemek için yeni tarifi, programınıza uyarlanabilir olduğu kadar lezzetli de bir yemek sunmak için yumurta ve sebzelere odaklanıyor. Hem oda sıcaklığında hem de buzdolabından soğukken tadı harikadır.

Salı

Rishia Zimmern'in Tavuk ve Arpacık tarifini on yıl önce, sosyal medya harikayken ve o zamanki kocası Andrew Zimmern bunu kendi hesabında paylaştığında keşfettim: “Kahverengi 8 but, 3 C arpacık.” Şarap, tarhun, Dijon, Cover ve 30 dakika boyunca simüle edin. Kapağı çıkarın, azaltın. 2C dilimlenmiş kiraz tomunu ekleyin. Göreceksiniz!

Çarşamba

Kay Chun'un Karabiber Tavada Kızartılmış Tofu ve Kuşkonmaz tarifi mevsimlik bir ikramdır, yumuşak, gevrek ve pirinç üzerine dokuludur. Parlak bir sos için üzerine birkaç haşlanmış yumurta kaydırabilir misiniz? Yapabilirsin ve yapmalısın.

Perşembe

İşte olağanüstü lezzete sahip, kolay bir hafta içi akşam yemeği: Romel Bruno'nun Körili Tavuklu Kızarmış Pilavı, tavuk budu, tatlı kırmızı soğan ve sıcak yağda kabartılmış hoş kokulu köri tozuyla yapılır, tam da bu tür bir yemek için dondurucudan kalan pirinç torbasıyla karıştırılır. . Romel hafif kuru köri tozu kullanıyor ama ben onu daha baharatlı bir karışımla değiştiriyorum.

Cuma

Daha sonra haftayı, çalışma haftasından yorgun düşen ve hızlı bir akşam yemeği yemek isteyenler için bir kiler yemeği olan, Bir Avuç Bezelye ile Jambonlu ve Peynirli Makarna için reçetesiz tarifim ile tamamlayabilirsiniz. Bağışlayıcı ve harika. Kırsal jambon bifteğine erişiminiz varsa çok daha iyi, ama ben bunu kıyılmış şarküteri dilimleriyle yaptım ve yine de sevdim.

Bu hafta Haberler Cooking'de binlerce tarif daha sizi bekliyor. Ancak bunları okumak için bir aboneliğe ihtiyacınız olacak. Abonelik, yelkenlerimizdeki rüzgar, fırınlarımızdaki elektrik, hibrit araçlarımızdaki lezzet dolu gazdır. Henüz çıkarmadıysanız, bugün bunu yapmayı düşünür müsünüz? Çok teşekkür ederim.

Teknoloji kafanızı karıştırıyorsa lütfen bizimle iletişime geçin. Cookingcare@Haber adresindeyiz. Birisi sizinle iletişime geçecek. Veya bir şeyden şikayetçiyseniz veya iltifat etmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz. Foodeditor@Haber adresindeyim. Her mektuba cevap veremiyorum. Ama elime geçen herkesi okuyorum.

Bunun Huevos Rancheros veya Marry Me Chicken ile hiçbir ilgisi yok, ancak bugün İrlandalı yazar Colm Tóibín'in Haber Book Review podcast'inde 2009 tarihli kitabının devamı olan Long Island Speaks hakkında konuştuğunu dinlemeye biraz zaman ayırmalısınız. “Brooklyn” romanı (Saoirse Ronan'ın başrol oynadığı 2015 film versiyonunu görmüş olabilirsiniz.)

Geçen hafta The Cut'ın “Nasıl Yapılır?” sütununda Sohla El-Waylly'miz yer aldı. O çok harika.

Sylvia Legris'in Granta'da iki yeni şiiri var, ikisi de okumaya değer (çok zamanınızı almaz).

Son olarak Jessica Pratt'ın yeni albümü “Here in the Pitch”ten yeni şarkısı “Life Is”ı sizlerle paylaşıyoruz. Anneler günün kutlu olsun. Gelecek hafta geri döneceğim.