Erken ilkbahar için bir putanesca

Leila

Global Mod
Global Mod
Bir gün boyunca Melissa Clark'ın bültenini devraldığımda, her zaman yemek zamanı geldiğinde görünen Crazy Sitcom komşusu gibi hissediyorum.

Öyleyse girelim. Uzun raporlama kariyerim sırasında Amerika'nın tüm kadranlarında yaşadım. Ve çok hareket etmenin büyük sevinclerinden biri, ülkenin dört bir yanındaki mutfaklarda yayının nasıl ifade edildiğini öğrenmektir.

California'nın Nisan Spargel ve Enginarları Kuzey Carolina'dan gelen turp ve kar mirasıdır. Georgia'nın çilekleri Ohio'daki Morel Mantarlarıdır.

Her zaman Spring -Valley -Valley rampaları olarak kaç tane New York şefinin ibadet ettiğine şaşırdım. Alliumlar hakkında konuştuğumuzda, Yeşil Sarımsağı Spring Harbinger olarak tercih ederim. Rampalar, Juvie'de biraz zaman geçiren knolics bulutlu genç kuzenlerdir. Yeşil sarımsak, organik organik bir kolektifte yaz stajı geçiren parlak, küçük kız kardeştir.

Melissa'da neredeyse bir düzine yağ yeşili karanfil kullanabilirsiniz Yeşil Putanesca ile MakarnaBir avuç genç yeşillik ile muhteşem, tuzlu hamsi ve zeytin ile evlendiğiniz şey.

Sunulan tarif

Yeşil Putanesca ile Makarna

Tarif Göster →

Babam Colorado Dağları'ndan son zamanlarda ağır, ıslak bir kar fırtınasının geçtiğini bildirdi. Kış botlarında aralarında olanlar için, Yossy Areafi ile hafif, ısınan bir kaseye bakmalısınız. Yeşiller ile sosis ve arpa çorbası. Sonunda, hassas bir bebek lahanı veya ıspanak karıştırın. Bahar yolda!

Zaten Yosy'nin mahallesindeyiz Miso bal tavuğu ve kuşkonmaz En sevdiğim bahar sebzelerimden birine yıldız değişikliği veriyor. Her şeyi hızlı bir akşam yemeği için folyo ile kaplı bir fırın tepsisinde kızartıyorlar, bu da çok fazla kömürleşmiş incelik sunuyor. Birçok okuyucu bunu iyi bir etkiye dönüştürdüklerini fark etti. Ayrıca sosun o kadar lezzetli olduğunu söylüyorlar ki, iki katına çıkmanız gerekiyor – bir okul gecesinde ilginç bir tofu veya domuz eti ilginç yapmak zorunda kalırsanız dondurucudan çıkarmak harika bir şey olurdu.

Bahar arkadaşlarımın onları unutacağımı düşünmelerini istemiyorum. . Peynir daldırma peyniriPolonya turplarının bir gzik olarak bildikleri, karakter için baharatlı ısırıklarında serbest bırakılır. Küçük lor peynir en iyi çalışır. Fırında bir patates ile deneyin.

Havuç, pancar ve rezene kendilerini yewande komoafes için akıllı reçete için kendilerini bahar olarak gösterir Kremalı hindistan cevizi soslu kavrulmuş sebzeler. Esasen ılık bir salata. Zencefil, balık sosu ve Dijon ile dövülen hindistancevizi sütü giymek mutfak simyasıdır. Ve öpücük olarak rezene yapraklarını nasıl kullanmasını çok seviyorum.

Melissa ile sana izin vereceğim Rabarber Puding Çubukları. Ben demirlerken, son kar eridiğinde, yeryüzünden itilen ilk kırılgan kırmızı ravent ayak bileğini arıyordum. Alaska'da başka bir kış daha hayatta kaldığımı hatırlattılar. Ama buraya tariflere geldiler, anılar yok ve bu tarif harika.

Raventin sobadaki eğri ve tatlandırılması biraz zaman alır, ancak gerisi kolaydır. Pişmiş raventli bir mutfak robotunda yumurta, limon ve şeker ile dönerler ve daha sonra arka taç giydirebilen kısa bir ekmek kabuğunun üzerine dökünler (aynada).

Haber yemeklerinde binlerce tarifin anıları tetikleyeceğini garanti edemem, ancak harika yemekler üretecekler. Bu güzellik bir fiyatla geliyor. Bu yüzden zaten abone olmuş herkese teşekkürler. Ve eğer yapmadıysanız, burada düzeltebilirsiniz.