Eti kıyılmış mı? Keema Cook.

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Hafta sonu sabahı, Ozone Park, Queens, yılanda ve iyi olmayan kalabalığın ortasında Trinciti Roti dükkanında başlayandan daha iyi bir şey yoktur: daha sonra arabada çift yemeyi bekliyor: bir keçi ve öküz Şu an için, tüm soslarla, tüm soslarla ,,, tüm soslarla, bir. Daha sonra için bir pişirme ve tuzlu balık ve her şeyi yıkamak için bir şişe Peetdrax.

Macera için yakıttır: örneğin, karla kaplı baykuşlar arayan Shirley Chisolm Eyalet Parkı'nda uzun bir yürüyüş; Ya da sincapları saymak için orman parkından bir yürüyüşçü. Ben açıkken akşam yemeği hakkında düşüneceğim. (Her zaman yaparım.)

Bu jalapeño soslu kızartma domuz eti için gece olabilir mi? Veya tofu ile hindistancevizi kırmızı köri için? Muhtemelen.

Ama Tejal Rao'nun Keema (yukarıda) tarifini bir süre için bir yığın Chapati ve etin yanındaki etin yanında bir kase yoğurtunun yanında yapmak istedim. Basit, yatıştırıcı yiyecek – karamelize soğan, domates, zencefil, sarımsak, sıcak baharatlar ve çok sayıda kişniş ve nane ile sığır eti odun eti aşçıları – bir Pazar akşamı için mükemmel. Tejal beni asla yanlış anlamıyor.

Salı

Dan Pelosi'nin Shake and Pakin Domuz Karyolası için yeni tarifi biraz derin nostaljik var, ancak yemek deneyimli kabuk bir cebinden çıktığında çocukluktan hatırladığım versiyondan yaklaşık 10 kat daha iyi. Dan, et üzerindeki terbiyeli ekmek kırıntılarına uymak için pirzolalardaki mayonezden hafif bir yağsız kullanır. Bu profesyonel bir ipucu.

Çarşamba

Gombaleves, biber ve kurutulmuş otlarla dumanlı kremsi mantar çorbasının Macar bir versiyonudur. Kay Chun'un tarifi, beyaz düğmeleri kolayca değiştirebilmelerine rağmen, yabani mantar karışımı gerektirir. Her durumda, çorbanın tadını gerçekten derinleştiren stoğu eklemeden önce onları biraz karamelize ettiğinizden emin olun. Ekşi krema ve limon suyu ile bitirin. Oh evet.

Perşembe

Yıllar boyunca yüzlerce ve yüzlerce Markbittman tarifi yaptım, ama beni sadece biriyle sınırlandırırsanız, minimalist bir sevinç olan Nane ve Parmesan ile bu makarna olurdu. Nane bir makarna yemeğinde ortaya koymak ve daha sonra tereyağı ve peynir ile şarj etmek inanılmaz. Dört malzemeyle mükemmellik.

Cuma

Ve sonra haftayı üç fincan seçilmiş tarifimle çalıştırabilirsiniz. Daha önce hiç yapmadıysanız, yazılı olarak pişirin. Bir dahaki sefere tavuğu bastırmadan veya kınamadan önce kızartmak veya sosu daha kalın veya daha ince yapmak istersiniz. Tavuk göğsünü tavuk bacaklarına, cilt aç veya kapalı tercih edebilirsiniz. Tarak ile yapabilirsin. Bir kez yaptıktan sonra tarif sensin.

Başka seçenekler istiyorsanız, Haberler'dan geçin ve ne keşfettiğinizi görün. Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Aboneler tüm bu dansı mümkün kılar. Bunu henüz yapmadıysanız, bugün hala düşünür müsünüz? Teşekkürler.

Hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bunları Cookscare@Haber adresine gönderin. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ya da sevinç kaydettirmek veya hayal kırıklığını ifade etmek istiyorsanız, bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi temperli çikolatalar veya sert yumurta yumurtalarıyla ilgisi yok, ancak Sarah Maslin Nir ve Zachary Small, bu hafta zamanlarda onu 6 milyon dolardan fazla çalan etkili sanat danışmanı Lisa Schiff hakkında bir hikayeye sahipti. Birçoğu arkadaşları olan müşterileri var.

İşte New York Rezervasyon Savaşlarında ilginç bir gelişme, Elizabeth G. Dunn Grub Caddesi için rapor veriyor: Restoranlar Opentable'a geri dönebilecek.

Doğalcı Bruce Beiehler, Washington Post'ta, Amerikan ormanlarından etkilendiğinden etkilenen kestane ağacını iade etmek için genetik modifikasyon kullanımı hakkında büyüleyici bir görüşe sahipti.

Sonunda Post Malone, geçen hafta Nirvana'nın geri kalan üyelerine, “Cumartesi Gecesi Live” in 50. yıldönümünü kutlayan “Smoks Like Teen Spirit” konserinde şarkı söylemek için katıldı. İnternette tam performansı bulabilirsiniz, ancak işte Post Malone'dan YouTube kanalından bir alıntı. Önümüzdeki hafta döneceğim.