Evde kalmak istiyorsanız nerede yemek yemeli?

Leila

Global Mod
Global Mod
Tatil zamanınız nasıldı? Umarım yıl sonuna kadar battaniyelere sarılmış bol bol domuz yemiş ve kızartmışsınızdır. Benimki çok güzeldi, ama itiraf etmeliyim ki dışarıda geçirdiğim birkaç gecede bunu abarttım: “Hepimiz şehirden ayrılmadan önce, haydi şenlikli bir yerde akşam yemeği yiyelim!” Benim için hayatın hedonist bir evresinin panzehiri, kanepede geçirilen gecelere yeniden odaklanmak, restoranları kısıtlamaktır. daha sık yemek ve yemek pişirme.

Bunun gibi aylarda restoranlar benim Yapmak Sonunda, birkaç gereksinimi karşılamanız gerekiyor: rahat ve girilmesi kolay, restorandan çok ev hissi veren yiyeceklerle. Aşağıdaki restoranlarda cımbız gerektiren yemekler veya yüzlerce dolara satılan rezervasyonlar bulamazsınız; sadece kullanışlı, mükemmel yemekler.

Birinin dairesi gibi hissettiren bir restoran

Sünniler Çin Mahallesi'nde Yeni Yıl'dan hemen önce açılan ve birçok popüler pop-up'ının ardından şef Sunny Lee'nin mutfağının kalıcı bir evi haline geldi. Ufacık, bar dahil sadece 24 koltuğu var, loş mum ışığı ve sıcak, kısaca evimin her zaman hissetmesini istediğim şey bu. Buharda pişirilmiş pilavla servis edilen dönen banchan sosu (ziyaretimde lahana kimchi, göz alıcı patates salatası, patlıcan namul ve meşe palamudu jölesi içeriyordu) başlı başına mükemmel bir yemek olurdu. Ancak Sunny'nin barın arkasında pişirdiği güveçle (benim için: kısa dana kaburgalı Hobak Chigae Rich), besleyici olduğu garanti edilen bir yemekle tadı daha da güzel.

139 Division Caddesi (Kanal Caddesi)

… Birinin gerçekten çok lüks bir dairesi var

Hoş geldiniz Mücevher Ana Sayfası190 dolarlık sabunluklar, minimalist masa lambaları ve birçok yönden dönüşümlü sandviç ve salata listesi satan bir yer. Buradaki öğle yemeği, ince focaccia dilimleri üzerinde otlu füme alabalık sandviçi, bir kase doyurucu mantar püresi veya parlak bir kepçe kereviz-narenciye salatasından oluşabilir. Arka tarafta ise ortalama NoLIta kafeden kat kat daha fazla oturma alanına sahip uzun ortak masaların bulunduğu, dramatik konik mumlarla süslenmiş ve paranızın yetmesini isteyeceğiniz sanat eserleriyle çevrili, tamamen nötr bir yemek odası var.

181 Mott Caddesi (Kenmare Caddesi)

Ayrıca birkaç sağlıklı ana yemeğin yer aldığı bir yıldırım turu

Benim hakkımda bir şey de, uygunsuz dekora sahip, buharda pişirilmiş sebzeler ve çok uzun bir smoothie listesi olan hippi restoranlarını seviyorum. Eskiden bu türde pek çok şey vardı (Angelica Kitchen, Jivamuktea Café ve orijinal Souen'de huzur içinde yat), ama geriye bir şey kaldı Abracadabra Büyülü Lokanta Ridgewood, Queens'de (yakın zamanda Williamsburg'dan taşındı). Bu, elle boyanmış duvarları ve uzun bir menüsüyle tezgahta sipariş verme, oturma durumudur. Öne çıkan şey, kahverengi pirinç üzerinde servis edilen, avokado, kırmızı biber sosu ve bol miktarda tohum içeren, zaatarla marine edilmiş bir kase tofu. Sağlıklı!

Kendimi ruhsal olarak sıcak hissettiren bir kase daha sıcak yemek mi? “Power Bowl” On sentsevgiyle “slop'um” dediğim şey, buharda pişirilmiş siyah fasulye, kremalı salsa verde, dilimlenmiş avokado ve kabak çekirdeği ile doldurulmuş bir kase siyah pirinç.

Restoranda tükenmişlik riskiyle karşı karşıya olduğum haftalarda bile, tofu ve kabarık udon eriştesi ile Hindistan cevizi köri çorbası var Güzel gün NoLIta'da bana iyi yemeklerin çoğu zaman evden çıkmaya değer olduğunu hatırlatıyor.

Abracadabra Sihirli Lokantası; 566 Onderdonk Caddesi (Menahan Caddesi)

on sent; 49 Kanal Caddesi (Orchard Caddesi)

Güzel bir gün; 196 Elizabeth Caddesi (Bahar Caddesi)