Gençlerbirliği’nin yeni hocası muhakkak oldu

Plotton

Active member
Gençlerbirliği’nin yeni hocası muhakkak oldu
Gençlerbirliği İlhan Cavcav Tesisleri’nde düzenlenen imza merasimine Gençlerbirliği Lideri Niyazi Akdaş, teknik yönetici Mustafa Kolcu ve idare konseyi üyeleri katıldı.

“İNŞALLAH ÜSTÜN LİG’E ÇIKARIZ”

İmza merasiminde konuşan Gençlerbirliği Lideri Niyazi Akdaş, 4 hafta kendi imkanları ile alana çıktıklarını ve çeşitli teknik yöneticilerle görüştüklerini söz ederek, “Bu mühlet zarfında gönlümüze hayli yatan Kolcu hocam ile mutabakata karar verdik.

Altay maçı ve daha sonrasında hocamla birlikte olacağız. Hocamın gelirken tek koşulu vardı, transferi açın ben o denli gelirim. Transferi açacağımızın ışıkları görüldü. Allah’ın müsaadesiyle o işi de halledip Gençlerbirliği’ni önümüzdeki senelerda layık olduğu yerlere getirmeye hocam ve idare olarak kararlıyız. Daha da iddialıyız, inşallah önümüzdeki yıllarde gerçek yerimiz olan Muhteşem Lig ’e çıkarız” dedi.

“AMACIMIZ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KURTARMAK”

Gençlerbirliği Teknik Yöneticisi Mustafa Kolcu, Türk futbolunda bir kültüre sahip olan lokomotif bir kulübe geldiğini söz ederek, “Anlayışı ve prensipleri muhakkak olan bir kulüp. Bunları düşününce buraya hayır demek kolay olmuyordu.

Değerli liderimle 1 hafta boyunca istişareler halindeydik. Taleplerimiz kendilerine ilettik. Onlar da tüm gücüyle bu isteklerimizi ve taleplerimizi yerine getirdi. Hedefimiz muhakkak, bulunduğumuz bu durumdan Gençlerbirliği’ni bir an evvel kurtarmak. Bir projeye geldik. İnşallah bu sene daima birlikte bir güç birliği yaparak Gençlerbirliği’ni bulunduğu bu durumdan kurtarmak ve layık olduğu Üstün Lig’e tekrar çıkarmak istiyoruz.

Bu anlayışla, bu hırsla bu istekle şu anda karşınızdayız. Bunu daima birlikte başararak bu memnunluğu birlikte yaşarız diye düşünüyoruz” diye konuştu.

“OYUNCULARIN ÖZGÜVENLERİNİ yeniden YERİNE GETİRMEK İSTİYORUZ”

Kadro değerlendirmesinde bulunan ve gayelerden bahseden Kolcu, “Alabileceğimiz bütün puanlara talibiz. Alacağımız her puan bizim için 2’nci yarıda epey büyük avantaj olacak. Oyuncuları fizikî manada hayli kâfi görüyorum.

Mental olarak bir çöküşte olduklarını hissediyorum ve varsayım ediyorum. Bunları mental olarak muhakkak bir düzeye çıkartıp, özgüvenlerini yeniden yerine getirip yarışa ve yeni bir sayfa açtığımız net bir biçimde söz ederek onların şu 6 maçlık dönemde var olan azamî gücümüzle çabamıza devam edeceğiz.

2’nci yarıda transfer yasağının açılmasıyla birlikte kulüp içerisinde istişarelerimizle aşikâr planlamamız var. Gerçek olan ve kulübü kurtarması gereken ataklar her neyse daima bir arada yapacağız” dedi.

Teknik yönetici Mustafa Kolcu, yaklaşık 7 yıldır birlikte çalıştığı takımı ile Gençlerbirliği’nde de birlikte çalışacağını ve teknik sorumlu Medet Coşkun’un da takımda yer aldığını kelamlarına ekledi. (DHA)