Göztepe iki maç daha sonra kaybetti

Plotton

Active member
Göztepe iki maç daha sonra kaybetti
Kazanıp Play-Off sınırına bir adım daha yaklaşma umuduyla çıktığı 90 dakikada rakibine tek golle mağlup olan Göz-Göz, 12 hafta sonunda 14 puanla 12’nci sırada kaldı.

Hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar, toplumsal medyada bilhassa teknik heyetin takım tercihleri, stoper Atınç’ın 87’nci dakikada gol umudu olarak alana sürülmesi üzere değişiklikleri eleştirdi. Perşembe günü Ziraat Türkiye Kupası’nda Bucaspor 1928’le karşılaştıktan daha sonra ligde şampiyonluk yarışındaki Ankara Keçiörengücü ve Eyüpspor’la üst üste oynayacak Göztepe ‘de taraftarın ekibe inancı bir daha azaldı.

Sarı-kırmızılılarda Samsun deplasmanı daha sonrası teknik heyet ismine açıklama yapan Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu, “Hiç beklemediğimiz bir sonuç oldu. Birinci yarıda oyunun büyük bir kısmına hakimdik ancak farklı bir gol yedik. Merkezden kazandığımız toplarla 3’üncü bölgeye geçişlerde final paslarını âlâ oynayabilseydik farklı bir skor ile yarıyı tamamlayabilirdik.

Bu paslarda başarılı olamadığımız için birinci yarıyı 1-0 mağlup tamamladık. İkinci yarıda bir atak yaptık. Oyunun tamamı bir daha bizim kontrolümüzdeydi. Oyuncularım son dakikaya kadar uğraş ettiler. Ne yazık ki buradan mağlup ayrılıyoruz.

Çok üzgünüm. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Ankara Keçiörengücü maçı daha fazla ehemmiyet kazandı. Bu maçı bir kaza olarak nitelendiriyorum. Oyuncularımızın vermiş olduğu gayretten ötürü hepsini kutluyorum” dedi. (DHA)