Hamur işlerinde pişmiş tavuk göğsü

Leila

Global Mod
Global Mod
Canlı ürünler arzusu yılın bu zamanında yoğundur çünkü kuşkonmaz, bezelye ve ihale yeşilliklerini beklemek çeker. İşte bu parlak, yeni notları arayan herkes için bir menü.

Vietnam'dan bilgi alan renkli bir salata ile başlar. Güvenilir su salatalıkları, daha küçük ve daha tatlı havuçlar, lahana ve otlardan yapılmış ve mor lahana kullanırken biraz parlak görünebilir. Normal lahana tamam, ancak Napa-I yakın zamanda güzel bir macenta renklendirme çeşitliliği daha iyi satın aldım. Sarımsak, zencefil, susam yağı, balık sosu, limon suyu ve doğranmış jalapeño karışımı, her şeyi parlatır.

En iyi ayrı olarak yenen salata türü değildir. Bunun yerine, kızartmalar, ızgara et veya balık veya pişmiş tatlı patatesler için ideal bir keskin eşliktir. Bu yemek için inanılmaz derecede telaşlı ama aslında hazırlanması kolay hamur işlerinde pişmiş tavuk göğsü ile harika uyuyor. Mağazada satın alınan puf böreği kullanmanızı tavsiye ederim, ancak kendiniz yapmak istiyorsanız, pullu bir hamur işleri veya kek hamuru iyi çalışıyor.

Tek sıkıcı kısım, tavuk göğsünün aynı boyutta ve kalınlığa sahip olmasını sağlamaktır. Kemiksiz kemiksiz küçük tavuk göğsü sadece biraz kesime ihtiyaç duyar, ancak sadece büyük olanları bulabilirseniz, onları dört 6 onsluk parçaya, basit bir mezbaha projesine kesin. (Kavurma için tüm hurdaları kaydedin veya gelecekteki bir stok eklemek için dondurun.)

Göğüsler cömertçe terbiyeli-beş baharat tozu kullandım ve bir krem fraîche ve hardal karışımı ile kaplanmıştı. Ardından hamur işlerine sarın, yumurta yıkama ile boyayın ve altın kahverengi olana kadar paketleri pişirin. Bu yöntem sadece güzel bir şekilde garanti etmekle kalmaz, aynı zamanda ulaşılması genellikle kolay olmayan mükemmel bir sulu tavuk göğsünü garanti eder. Onlar baharatlı salata yanında harika bir manzara.

Her zaman bir tatlı yapmak istemiyorum ve genellikle bir kase meyvesini geçmekten memnunum, diyoruz ki mandalina veya mandalina. Ayrıca dükkanda satın alınan şekerlemeli zencefil, hafif bir çiçek geçirebilirim.

Ama bu akşam yemeği için, ferahlatıcı bir dondurulmuş tatlı gerçek gibi görünüyordu, bu yüzden Mandarin suyu ve yoğurt ile küçük bir serget çırptım. Varsa bir buz makinesinde hızlı bir şekilde yapılabilir. Aksi takdirde karışımı bir kaseye koyun ve dondurucuya dondurucuya koyun, her 30 dakikada bir karıştırın – güvenli ancak etkili olmak için daha uzun bir işlem. Şerbetü oyuk mantarinler “fincan” veya gözlük içinde servis yapın. Bu şekerlenmiş zencefil de masaya giderse hiç kimse şikayet etmeyecek.

Takip etmek Haberler Instagram'da CooksSunmak FacebookSunmak YouTubeSunmak Tiktok Ve Pinterest. Tarif önerileri, yemek pişirme ipuçları ve alışveriş tavsiyeleriyle Haberler Pişirme'den düzenli güncellemeler alın.