Hasan Özer: İkinci golü kabul etmiyorum. bu biçimde bir faul yok, çalınamaz!

Plotton

Active member
Hasan Özer: İkinci golü kabul etmiyorum. bu biçimde bir faul yok, çalınamaz!
Yeni Malatyaspor Teknik Yöneticisi Hasan Özer, 2-0 öne geçtikten daha sonra 2-2 birliktee kaldıkları Gençlerbirliği maçı daha sonrası yaptığı açıklamada, “Türkiye futbollunun iki güzide grubu karşılaştı. İkisi de değerli ekip. Oyucusuna âlâ başladık. Vakit zaman duran toplarda tesirli bir Gençlerbirliği vardı. Penaltı golüyle öne geçtik. İkinci yarıya istediğimiz üzere başladık erken gole ikinci golü bulduktan daha sonra duran toplarda verdiğimiz durumlar oldu. Biraz zahmet yaşadık. Birinci golde hakikaten sektirilen toptan daha sonra geldi. İkinci golü kabul etmiyorum. bu biçimde bir faul yok, çalınamaz. Oyuncumuz sarı kart daha sonrasında da kırmızı gördü ve 10 kişi kaldık. Kolay bir maç değildi, her iki kadro için kuvvetli maçtı. Onlarda puanlar almak için gayret ediyor. Her şey yolunda giderken, 2-0 yolumuza devam ederken, yediğimiz ikinci gol hakikaten bizi hayli üzdü” dedi.

Konutlarında birinci galibiyeti almak istediklerini lakin alandan birliktelikle ayrıldıklarını kaydeden Özer, “İlk sefer konutumuzda galip gelme sevincini yaşamak isterdik lakin olmadı. Uğraşımız devam edecek. Bizim kimi şeyleri daha düzgün yapmamız gerekiyor. İç saha sendromu geçen seniçin buyana devam ediyor” diye konuştu.

DHA