Her tencerede bir zencefil bahar tavuğu

Leila

Global Mod
Global Mod
Nihayet! Sonunda günleri daha sıcak olmasa bile, en azından bulunduğum yerden daha uzun almaya başlıyorum. Sen de? Tartışmayın, çünkü bu buzlu akşamlar yavaş kavisli çorbalar, bir feder ve güveç veya gerçekten bir ısınma yemeğinin doyurucu aromasıyla mutfağı saran her şey için mükemmeldir. Peak Rahat'a giriyoruz.

Genevieve Ko Weiß. Üretim yönteminiz Zencefil yayında tavuk ve pirinç Hainanese tavuk pirinci için geleneksel tarifi yayınlamak ve hafta içi bir öğün yemeğine dönüştürmek. Bütün bir tavuğu haşlamak ve sonra pirinci et suyunda pişirmek yerine, aynı tencerede tavuk ve pirinç pişirir ve daha sonra cızırtılı bir çiseleme tarafından uyarılan keskin bir zencefil ve yay soğan karışımı ile servis eder. yağ. İpeksi tavuk, kokulu pirinç ve güçlü, açık yeşil sos canlı, tatmin edici bir akşam yemeği sağlar.

Sunulan tarif

Zencefil yayında tavuk ve pirinç

Tarif Göster →

Ayrıca: Yeni Yıl Yılının Bir Kutlaması!

Eric Kim bize harika basit, derin zevkli ile başlıyor Kimchi Napjak Mandu. Kimchi, dangmyeon (tatlı patates erişte) ve yay soğanları ile, Kore tarzındaki bu düz köfte, satın alınan Wonton sarmalayıcılarla hazırlanmak kolaydır. Eric, diğer ev yapımı köfte ile çalışan onu pişirmek için harika bir ipucuna sahiptir. Yemek pişirdikten sonra, onları birkaç saniye boyunca tercih etti, bu da artık suyu buhara dönüştürür ve kızarttığınızda köfte yardımcı olur. (Çok yararlı videosunda daha fazla ipucu var.) Ve önceden yapmak istiyorsanız, pişmemiş köfte en az birkaç ay donuyor.

Parlak renk tonları ve pound aromaları, boğuk, önde gelen cennete görmezden gelmenin başka bir harika yoludur. Scarlet Pancar, Yeşil Biberler ve Dünyevi Kişnişli Zainab Shah'ın kombinasyonu ile Chukandar Tavuk – Pancar ile televizyon tavuk köri – tam olarak ocak ayında masam şarkı söylemeye izin vermek zorunda. Ve kullandıkları (ve taze değil), kırmızı parmakları olmayacaklar. Pirinçle veya bant genişliğiniz varsa, ev yapımı için ev yapımı tarif için Tejal raos güzel tarif Roti.

Tıpkı daha az renkli olsa da, Christian Reynoso'nun Limon -hummus -pasta Mağazadan satın alınan humusu makarna için kremsi vegan sosuna dönüştürür. İsterseniz buraya birkaç sebze eklemekten çekinmeyin. Muhtemelen yuvarlanmak ve yan taraftaki bir salata ihtiyacını ortadan kaldırmak için pişirmenin son dakikasında bazı brokoli çiçekleri, dondurulmuş bezelye veya ıspanak atardım. Bu, oynamayı sevdiğim riffable tarifidir.

Tatlı için vegan kalalım ve bir dizi yossey arefis sert, nubby yapalım Fıstık ezmesi çikolatalı kurabiyeler. Yumurta ve tereyağı yerine bir torç lastik muzundan yapılmış, meyveli, çikolata ve onlar için de iyidir.

Tarifleri almak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abone olmak, sahne arkasındaki çalışmalarımızı destekliyor ve Haberler yemeklerinden zaten mevcut olan binlerce yeni tarif ekliyor. Teknik sorunlarla karşılaşırsanız, kochcare@Haber'da yardım etmeye istekli akıllı insanlar var. Ve merhaba demek istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Çarşamba günü görüşürüz.