Hız kılavuzlu akşam yemeği için bir makarna hile kodu

Leila

Global Mod
Global Mod
Ocak bittiğinde ve bu “daha fazla soba” desolasyonları dalgalandığında, yemek pişirmek için kendi barikatlarımı düşündüm. Bariz olanın dışında – yorgunum, yiyecek almalıyım, yorgunum – bir bariyer çıtayı çok yükseğe koymak. Akşam yemeğim, kendime söyleyeceğim, yaratıcı ve akıllı, mükemmel pişmiş ve fotojenik, daha sağlıklı, renkli, baharatlı, harika olmalı. Ve tüm bu kutuları işaretlemeli veya sayılmaz. Başka bir şey bile denemeyin. Bu tek bir yemek için inanılmaz derecede eksiksiz bir yapışkan.

Bunun yerine, sadece akşam yemeğinde yemek yemenin bir hedefi olduğunu düşünüyorum. Tek yaptığınız harika bir bonus. Son yoğurt parçasını kullandın mı? İşte bir avuç altın madeni para. Kendin için bir şeyde mi çalıştın? Bu gülen bir çiçek! Ve akşam akşam yemeği yaptıysanız ve sevdikleriniz onu seviyor ve tekrar yemek istiyorsanız, bu müziği işaretleyin.

Bunun dışında, bazı hile kodlarına sahip olmak yararlıdır. Şu anki favorim fasulye + yeşillikler + makarna ve Lideey Heuck'ın Riffing için beş yıldızlı tarifine gittim Baharatlı sosisli makarna, brokoli kuzgun ve nohut Son zamanlarda çok. Sosisim yoksa, sadece dışarıda bırakıyorum (belki de sosisli yağ yağına biraz daha fazla yağ ekliyorum) ve bakkalım olduğu için brokoli kuzgun yerine lahana kullandım. Bazen 3. adımda biraz Harissa veya bu kutu domates salçası ekliyorum. Bu akşam yemeği hakkında güzel bir şey: oyunu kazanmanın bir yolu yok.

Ve tatlı için: Dubai Çikolata. Korsha Wilson, Times için Dubai çikolatasının – özellikle yapışkan, gevrek çikolatanın “ondan Knafeh alamayacağı” hakkında sevimli bir makale yazdı ve bu tedaviyi kafamdan alamıyorum. Temperleme çikolatası yemek oyununda son bir patron olmalı, ama yine de oynayacağım. Antep fıstığı kremi, narin, ezilmiş fillo ve çikolata kombinasyonu denememek için çok iyi geliyor. Mükemmel çikolata çubuklarıyla bitecek miyim? Muhtemelen hayır. Hala nasıl hissettiğimi hissedecek miyim? Kesinlikle.