İbrahim Üzülmez: “Hedefe giderken dikenli yollardan geçeceğiz”

Plotton

Active member
İbrahim Üzülmez: “Hedefe giderken dikenli yollardan geçeceğiz”
Spor Toto 1.Lig’in 3. haftasında Eyüpspor meskeninde Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etti.

Maçın akabinde basın toplantısında açıklamalarda bulunan Eyüpspor Teknik Yöneticisi İbrahim Üzülmez, sıkıntı bir maç olduğunu söz ederek, “Kazandık ancak bizim için kolay bir maç olmadı. Beklentiler yüksek. Rakiplerin sıkı defans yapması, 1-2 bölgede oyunu kabullenmesinden dolayı alan bulamamızdan kaynaklanan badire yaşıyoruz. Hafta içi ne kadar çalışsak da bu manada birinci 45 dakikada oyun olarak beklentilerin uzağında kaldık. Burada Malatya’nın da direnci epey istekli olmasından kaynaklanıyor” dedi.

‘İkinci yarı oyuncuları uyarmamızla birlikte daha agresif ve hamlede tesirli olmaya başladık’ diyen Üzülmez, “Duran toplarla attığımız gollerle galip geldik. Rakibimizin de duran toptan yediği goller vardı. Biz de hafta içi yaptığımız çalışmaların karşılığını aldık. 3 maçta 7 puan benim için güzel lakin oyun olarak beklenti yüksek. İnsanların bizden beklentisi var. Eyüpspor her maçta kazansın evet ancak fazlaca kolay değil. Bize yollar güllü olmayacak. O amaca giderken dikenli yollardan geçeceğiz. Yeterli bir kadroyuz, fizikî olarak yeterli olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz ekip yok. Bu manada oyuncularıma güveniyorum. Bugünkü galibiyetten dolayı oyuncularımı kutluyorum. Malatyaspor elinden gelen uğraşı gösterdi. Cihat hocayla gayret ediyorlar. Bundan daha sonraki maçlarında muvaffakiyetler diliyorum. Transfer bitmedi bizde. Hafta içerisinde ortamıza katılacak 1-2 arkadaşımız var. Bir orta saha, tahminen sol bekte arayışımız var. Liderle konuştuk. Hafta içi netleştikten daha sonra isimler açıklanır” sözlerini kullandı.

İSTANBUL (İHA)