Karartılmış somon, ağır terbiyeli ve sert teklif

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Bu sağlık yiyecekleri için büyük bir hafta sonu değil. İnsanlar Super Bowl için tavuk kanatları kızartacaklar, davet edildi Nachos, biber, ızgara kaburgalar. Ben queso ve cips oldum, birkaç doldurulmuş jalapeños, belki birkaç velet, hepsi rahat, şiddet ve reklam gözlemlemeye hazır.

Ancak, bu Pazar için. Bu gece Wayback makinesine atlamak, kendimi 1980'lere ve siyahımsı kırmızı balıkçılığın büyüsüyle tereyağına daldırarak, cayanne ve kurutulmuş otları içine batırarak kuşatılmış şef Paul Prudhomme'nin en parlak gününe taşımak istiyorum. Bir sıcak dökme demir tava.

Naz -Deravian teknolojiyi bir kase karartılmış somon için uyarladı (yukarıda). Fransız ekmeğinde Cajun Alaskan Po'boy tarafından bir durum için filetoları mayonez ile katladım, domatesleri kestim ve ezilmiş buzdağı salatası. Pişirirken kaçınılmazsa duman dedektörünün dumanına değer mükemmel bir yemektir. Biraz pencereleri kırın ve liderliğimi takip edin.

Sunulan tarif

Karartılmış somon

Tarif Göster →

O zaman belki sabah Louisiana kilerinde bir Fransız tost amantine ile kalırsınız? Ve Yakamein Cumartesi günü öğle yemeği için? Akşamları Bulgogi, belki veya Masala Black -eded Peas'a doğru geziye hazırım.

Tabii ki, Pazar günü herkesin Guac ve Mozzarella gibi maç günü standartları yönünde bir Zag düşünebildiler. Günü uygun bir Cassouleet, 1.000 kişilik bir bulmacanın mutfak eşdeğeri veya bir miktar hizmet etmek için pankit palabok ile geçirmek güzel olurdu. Serin bir Şubat öğleden sonra bir elmalı turta veya çikolata Guinness pastası pişirmek eğlenceli olabilir.

Bu geyik vuruşundayım. Son zamanlarda düdüklü tencerede limon suyu, elma sirkesi, füme biber, duman cumin, öğütülmüş karanfil, bir grup sarımsak, doğranmış soğan, birkaç sıçrama tavuk suyu ve tuz üzerinde birkaç dilim dilim ile birkaç güveç et var. Yağ için domuz eti. Bu yaklaşık 30 dakika boyunca yüksek bir basınç verdim, sonra sıvının çoğunu kapattım ve güzel bir kase barbacoa gördüm. Salsa ile sıcak ekmeği ile harikaydı ve bir oyununuz yoksa sığır eti ile yapabilirsiniz. Bir süredir bu yemek oyunu ile birliktesin, bahse girerim. Her zaman bir tarife ihtiyacınız yok. Hak ettiğiniz güveni sayın. Sadece pişirin.

Bununla birlikte, Haberler'ı pişirirken birçok gerçek tarif sizi bekliyor. Dijital koridorlarımıza göz atın ve ne bulduğunuzu görün. Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelik tüm bu egzersizi sağlar. Henüz yapmadıysanız, bugün kayıt yaptırmalısınız mı? Teşekkürler.

Hesabınızla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, lütfen yardımla iletişime geçin: crookcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Şikayet etmek veya tebrik etmek istiyorsanız bana yazın: foodeditor@Haber. Her mektuba cevap veremem, üzgünüm. (Deniyorum!) Ama aldığım herkesi okudum.

Şimdi Taubenerbsen veya Matcha Çay ile hiçbir ilgisi yok, ancak Netflix'teki “Mo” nun ikinci sezonu, hem hem ve daha az nüanslı, aptalca hem de ciddi olandan çok daha hırslı. Çok “Teksas sonsuza dek”.

Meslektaşım Sam Dolnick bana Susie Boyts 2023 romanı “Sevilen ve Misse” hakkında göstermeme izin verdi ve yine en hassas kitap tavsiye makinesinin insan olduğunu kanıtlıyor. Kesinlikle dengeli.

Gerçekten hiçbir yerden çıkıyor, ancak Dallas Cowboys'un sahibi Jerry Jones'un “Landman” da olağanüstü bir şey var. Görünüşe göre adam hareket edebilir.

Sonuçta, Bonnie “Prens” Billy burada yeni bir parça, “Dust'a döndü (Haddeleme)”, Balık Karartılması için Müzik. Pazar günü görüşürüz.