Kathy Barnette, İslam Karşıtı Tweetleri İçin ‘Çok Fazla Bağlam Sağlayamayacağını’ Söylüyor

CaKiR

Global Mod
Global Mod
Pensilvanya’da iki büyük harcama yapan rakibine karşı anketlerde tırmanan Cumhuriyetçi Senato adayı Kathy Barnette, Pazar günü sosyal medyadaki geçmiş İslamofobik mesajlarını küçümsemeye çalıştı ve Fox News sunucusuna bazılarının “tam düşünceler bile olmadığını” söyledi. ” ne de “tam cümleler” değil, daha ziyade bir konuşmayı kolaylaştırmayı amaçlayan istemler.

“Fox News Sunday” sunucusu Shannon Bream, Bayan Barnette’e Twitter’da yazdığı belirli mesajları sordu. 2014’te Bayan Barnette, “Özgürlüğü seviyorsanız, İslam’ın hiçbir koşulda gelişmesine izin verilmemelidir” diye yazdı. 2016 yılında Bayan Barnette, “Obama bir Müslüman. ŞEYLER gibi Müslüman yapmak!”

Bayan Barnette ilk başta eski Başkan Barack Obama’yı ve Suriye’deki iç savaştan kaçan insanları suçladı ve Bayan Bream’e şunları söyledi: Obama yönetimine o dönemde çok sayıda Suriyeli mülteci getirdik.”

Bayan Barnette, Donald J. Trump’ın 2016’daki başarılı başkanlık yarışından önce Cumhuriyetçiler arasında popülerleşmesine yardımcı olduğu, Bay Obama’nın Müslüman olduğu şeklindeki yanlış iddia da dahil olmak üzere zehirli yanlış bilgi karışımını yaydı. O bir Hristiyan. Ve Bay Obama’nın 10.000 Suriyeli mülteciyi karşılama sözüne rağmen, Bayan Barnette mesajını gönderdiğinde, bunların sadece bir kısmı Amerika Birleşik Devletleri’ne girmişti.

Bayan Barnette, yıllardır sosyal medyada ve Müslümanları hedef alan halka açık konuşmalarda yalanlar yayıyor. Cuma günü bir NBC röportajında, 2015’ten itibaren Twitter zaman çizelgesinde hâlâ yer alan bir ifade yazdığını yalan bir şekilde yalanladı: “Pedofili İslam’ın Köşe Taşıdır.”

Bayan Barnette kendini yazar, sosyal muhafazakar ve Hristiyan olarak tanımlıyor. Kısa süre önce Cumhuriyet Senatosu ön seçimlerindeki iki rakibi Dr. Mehmet Öz ve David McCormick’e karşı kamuoyu yoklamalarında artış gösterdi. Kendisini desteklemek için reklam için 2 milyon dolar taahhüt eden vergi karşıtı grup Club for Growth tarafından onaylandı. Birincil Salı günü.

Ani yükselişi ve beraberindeki inceleme, partiye Kasım seçimlerinde açık bir Senato koltuğu kazanma şansına mal olabileceğine inanan Cumhuriyetçi liderleri endişelendirdi.

Dr. Oz’u destekleyen eski Başkan Donald J. Trump, geçen hafta yaptığı açıklamada, “Kathy Barnette, radikal sol Demokratlara karşı genel seçimleri asla kazanamayacak” dedi.

Pazar günü, Bayan Barnette önceki mesajlarından uzaklaşmaya çalıştı ve bunların eksik düşünceler olduğunu ve bunları yıllar önce yazdığı için açıklayamadığını söyledi.

“O zaman, ‘Truth Exchange’ adlı bir gösteriye ev sahipliği yapıyordum ve her türlü fikre sahip olacaktım ve halkın bu konuşmaları yapmasına yardımcı olmaya eğilimliydim ve bu yüzden bunlar bazıları – bu, Bu tweetlerin çoğu,” dedi Bayan Barnette Pazar günü. “Şu anda sunulan tweet’lerin ezici çoğunluğu tam düşünceler bile değil. Tam cümleler bile değiller ve yine de insanlar onu alıyor ve kendi anlatılarını onun etrafında kurmaya başlıyorlar.

Bayan Barnette devam etti: “Yani, çok fazla bağlam sağlayamıyorum çünkü yine, neredeyse 10 yıl önce. Benim hakkımda bir şey bulmak için bu kadar geriye gitmeleri gerekiyor.”