Kışı yenmek için bu çilek -Smoothie tarifini deneyin

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın “Sevgili Kış,” yerel bir dükkanın önündeki işaretti: “Kendimi onlardan ayırdım.”

Ben de. Şöminede soğuk, kar, kalın dondurma, çeyrek meşe seviyorum. Körfezdeki deniz dumanını ve ormandaki ayaklarımın altında donmuş yaprakların çatışmasını seviyorum. Ama bu şeyleri kışın sonsuza dek devam etmesini isteyecek kadar sevmiyorum. Çıplak ağaçların üzerindeki pencereden açlıktan ölürüm, aralarındaki kir, bir zamanlar otların ve gri, mevsimsel bir depresyon ve yapmak istediğim her şey turkuaz suya, yüksek bir güneşe, üst dudağımda bir ter.

Çilek smoothie (yukarıda) zamanı. Dondurulmuş çilek, gerçekten olgun bir muz, tam süt, bir Pazar sabahı blender kahvaltı için dövülmüş bir damla – Kış mavisine karşı daha güvenilir bir panzehir yok. Equinox geliyor.

Sunulan tarif

Çilek -Smoothie

Tarif Göster →

Çilek tarafından düzeltilmiş, düşüncelerimi akşam yemeği yönünde, başka bir mevsimsel olarak önleyeceğim: kabuklar ve Mayo-Ketchup sosu (Eric Kim'in kızartma sosu dediği). Bunu “Bağımsız Bahamalar” melodisinde, mango bitki salatası ve soğuk bira ile yiyin ve soğuk bir Mart akşamı hayalet, güneş ışığı ve nemi almanın ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz.

Pazar gününün geri kalanına bakarsanız. …

Pazartesi

Arkadaşım Pableaux Johnson, Ocak ayının sonunda çok erken öldü. Birçok arkadaşı gibi (ve birçok arkadaşı vardı), Pazartesi akşamı Pan Corn Bread için tarifini, her hafta New Orleans'taki evinde ve ülkenin her yerinde Red Bean Road Show'da hizmet ettiği kırmızı fasulye ve pirinç eşlik etmek için tarifini yaptım. Bize katılın.

Çarşamba

Melissa Clark'ın limon havuç ve karnabahar çorbası için tarifi hakkında sevdiğim şey, et suyu ve daha sonra taze limon suyu ve sonunda doğranmış kişniş tarafından nasıl ezildikleri. Harika yeni yükseklikler için düzenli bir çarpık kase gereklidir.

Perşembe

Patty'yi bir sonraki gibi seviyorum, belki bir sonrakinden biraz daha fazlası. Ancak Portobello Patty Melcs için bir araya getirdiğim bu tarif, muhtemelen güçlü orijinalden daha iyi olan sandviçler sunuyor ve aynı zamanda bir hafta içinde bir çocuk oyunu.

Haberler'ın yemek pişirdiği bu hafta sizi bekleyebilecek binlerce ve binlerce başka tarif var. Bir göz atın ve ne bulduğunuzu görün. (Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelik sobalarımızdaki yakıttır. Henüz yapmadıysanız, bugün hala kayıt olmalısınız? Teşekkürler.)

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa lütfen yardım için yazın, birisi sizinle iletişime geçecektir: kochencare@Haber. Ya da bir şikayet kaydetmek veya meslektaşlarım hakkında bir şeyler söylemek istiyorsanız bana yazın: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi kendinizi karmaşık bir düğümle bağlamanız gerekir, böylece mutfak cos veya neşesi ile ilgisi vardır, ancak 22 Şubat'ta 86 civarında ölen romancı John Casey için Clay Risens'i okumalısınız.

Ayrıca kurgu koridorunda New York'ta Colm Tóibín'in yeni bir kısa hikayesi var.

Toronto'da hayatta Luc Rinaldi'nin gerçek suçları: “Mavi Dağlarda Cinayet”. İnsanlar korkunç olabilir.

Sonuçta, AJR bizi oynamak için burada: “Sevgili Kış” elbette. Yüksek sesle dinle ve önümüzdeki hafta döneceğim.