Kürklü Olarak Tanımlanan Öğrenciler İçin Çöp Kutuları? Öyle Değil, Dedi Okul Yetkilisi

CaKiR

Global Mod
Global Mod
Bir okul yönetim kurulu toplantısında yapılan bir yorumla başladı, daha sonra Michigan eyaleti Cumhuriyetçi bir lider tarafından güçlendirildi ve bir okul müfettişinin, hayır, okul arazisinde öğrencilerin kullanması için çöp kutusu olmadığını açıklamasıyla sona erdi. kürklü olarak tanımlanır.

Midland Devlet Okulları müfettişi Michael Sharrow, Perşembe günü velilere Facebook’ta da paylaşılan bir e-postada “Bu öğleden sonra bu mesajı göndermem mantıksız” dedi. “Ancak, Midland PS paydaşlarımız, bu hafta yeniden ortaya çıkan ve sosyal medya alanında ilgi görmeye başlayan yanlış bir mesaj/suçlama konusunda kafaları karışmış olabilir. ”

Kürklülerin – antropomorfik hayvan karakterlerine ilgi duyan ve bazen onlar gibi giyinen insanların – Detroit’in yaklaşık iki saat kuzeybatısındaki okul bölgesinde çöp kutuları kullandığı söylentisi, geçen ay bir okul yönetim kurulu toplantısında başlamış gibi görünüyor. toplantının videosuna dayanmaktadır.

Toplantıda konuşan halktan biri olan Lisa Hansen, videoda, toplantıdan bir gün önce biri tarafından, kendisini kedi olarak tanımlayan öğrenciler için “unisex banyolara” çöp kutuları eklendiğinin kendisine bildirildiğini söylüyor. ”

Bayan Hansen videoda “Şaşırdım” diyor. “Ve bugün ben de aynı derecede şaşkın ve biraz üzgünüm – yani, biraz değil, çok fazla üzgün. Öfkeli – Bu kelimeyi bile kullanırdım. ”

Bayan Hansen videoda şöyle diyor: “Okullarımızda zorlanan bir gündem – sadece benim görüşüm – ancak bazı faaliyetler söz konusu olduğunda biraz kötü. ”

Bunun “ülke çapında” bir sorun olduğunu söylemeye devam ediyor ve ekliyor: “Yaratıcılık ve hayal gücünden yanayım ama birisi bir fantezi dünyasında yaşıyor ve diğer insanların da buna uymasını bekliyorsa, bununla ilgili bir sorunum var. . ”

Cumartesi günü ulaşılamayan Hansen Hanım da videoda konuyla ilgili daha fazla “inceleme” yapmayı planladığını söylüyor.

Toplantıdaki okul yönetim kurulu üyeleri, Bayan Hansen’in yorumlarına yanıt vermedi, ancak Michigan Cumhuriyetçi Parti’nin bir başkanı olan Meshawn Maddock, okul yönetim kurulu toplantısının bir videosunu ve yorumları Facebook’ta Perşembe günü paylaştıktan sonra, sözleri ilgi kazandı.

Bayan Maddock, yönetim kurulu toplantısının videosunu paylaşan bir Facebook gönderisinde “Kendini ‘tüylü’ olarak tanımlayan çocuklar okul tuvaletinde bir çöp kutusu buluyor” diye yazdı. “Veli kahramanlar okullarımızı GERİ ALACAKTIR. ”

Bay Sharrow yaptığı açıklamada, söylentinin kategorik olarak yanlış olduğunu söyledi.

“Bu iletişimde açık olmama izin verin” diye yazdı. “Bu yalan beyanın/suçlamanın hiçbir gerçekliği yok! MPS okullarında çöp kutuları hiç olmadı. ”

Bay Sharrow, Cumartesi günü yapılan yorum talebine hemen yanıt vermedi. Michigan Cumhuriyetçi Parti Cumartesi günü yorum taleplerine yanıt vermedi ve Bayan Maddock’a ulaşılamadı.

Kürklü fandomu inceleyen çok disiplinli bir bilim adamları ekibi tarafından yönetilen bir web sitesi olan Furscience’a göre, “furry, çeşitli hayranlar, sanatçılar, yazarlar, oyuncular ve rol oyuncuları topluluğunu tanımlar. ”

Web sitesi, “Çoğu tüylü hayvan, kendileri için kendilerini tanımladıkları ve topluluk içinde bir avatar olarak işlev görebilecekleri antropomorfize bir hayvan karakteri (fursona) yaratır” diyor.

Web sitesinde, kitle iletişim araçlarında kürkler genellikle cinsel fetişlerle ilişkilendirilir, ancak “tüylü fandomda en çok alıntı yapılan şey, ait olma, eğlence ve günlük yaşamın sıradanlığından kaçış duygusudur. ”

Kanada’daki Waterloo Üniversitesi’nde sosyal kalkınma çalışmaları doçenti ve Furscience’ın kurucusu olan Sharon E. Roberts, Cumartesi günü bir e-postada, duruma aşina olmadığı için Michigan okulu hakkında özel olarak yorum yapamayacağını söyledi.

Bununla birlikte, “Bu tür (ve daha kötüsü) iddialara yol açan tüylü fandomun önemli ölçüde yanlış beyan edildiğine ve yanlış anlaşıldığına dair kanıtlar var. ”

Müfettiş Bay Sharrow, “şu anda kendimizi içinde bulduğumuz bu bölücü/çekişmeli dünya”nın arka planını öne sürerek, bu tür söylentilerin tekrar su yüzüne çıkması durumunda ebeveynleri kendisiyle iletişime geçmeye çağırdı.

“O kadar büyük bir hayal kırıklığı kaynağı ki, bu mesajı size iletme gereği duydum” diye yazdı.