On bir Madison Park Granola, şaşırtıcı derecede basit ve çok atıştırmalık bar

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Kahvaltı için yulaf ezmesi yiyeceğim, yaban mersini ekleyeceğim ve kaseyi bir ay boyunca akçaağaç şurup ve krema ile çırpacağım. Sonra, hiçbir sebepten ötürü, görebiliyorum, tuzlu bir tereyağı ve çilek tavalarından bir schmarharne veya bir çedar veya bazen her ikisi de bir schmarharne ile kavrulmuş bir İngiliz çörek.

Üç hafta sonra bir çörek göremiyorum. Tek istediğim, acı soslu kızarmış bir yumurta ve her sabah istediğim kadar tek istediğim bu.

Son zamanlarda bir tahıl tekme ve belirli bir müsli üzerinde bulundum: restoranda bir yemekten sonra size mantıksız bir misafirperverlik verdiğiniz on bir Madison Park'tan (yukarıda).

Tarif değil. Restoranın şefi ve sahibi Daniel Humm, Zürih çocukluğunun bir ön planından geliyor: kahverengi şeker ve bir miktar akçaağaç şurubu, hindistancevizi cipsleri, soyulmuş fıstık ve balkabağı tohumları. Her şey için bazı kurutulmuş kirazlar ve sağlıklı bir koşer tuzu dozu da vardır.

Sunulan tarif

Onbir Madison Park Müsli

Tarif Göster →

Yunan yoğurt ile hoşuma gidiyor, ama aynı zamanda tam süt ile harika ve bir tür iz karışımı gibi hiç kötü yapmaz. Kışın ortasında bir Pazar sabahı, waffle için bir tepesi olarak kullanabilir ve sonra öğle yemeğini atlayabilirim. Akşam yemeği için burger? Bence evet.

Haftanın geri kalanıyla Sıralı Pazar ile iletişime geçebiliriz. …

Pazartesi

Sıcak ve asit çorbası için Vivian Chan-Tams tarifini, domuz eti ve ipek gibi, ne kadar kaslar, ne kadar zengin olduğunu, ne kadar sıcak ve ekşi olduğunu seviyorum. Kuru terbiyeli tofu mükemmeldir, ancak eğer bulamazsanız, önemli değil: bunun yerine, soya sosu ve bir tutam beş baharat tozundan yapılmış ek bir fısıltı ekleyin.

Salı

İşte Naz Deravian'dan bir zerdeçal tavuk ve Vermicelli çorbası için bir tarif. Sonunda limon suyu ile aydınlatılan tadı derinliği ile hayal edebileceğinizden daha kalındır: hoş bir gün batımı flaşı.

Çarşamba

Henüz paketlenmiş Gnocchi Express'e gelmemiş olanlar, Sheela Prakash'ın Pan Gnocchi Alla Votka için yeni tarifi, panlı kızarmış köfteleri klasik bir İtalyan votka sosuyla birleştirecekti. Her hafta eşyalarınızla bir çanta almaya başlayacaksınız. Isı için ekstra kırmızı-pepper pullarla vurur muyum? İsterim.

Perşembe

Anna Francese Gass'ın Salmoriglio ile gevrek limon tavuk pirzolası tarifi şık, hatta zor. (Salmoriglio!) İkisi de değil. Sadece düz, ekmekli schnitzel ve onları maydanozlu bir tomurcuk ve limon sosunda giydiriyorlar. Bunu tereyağı ve Parmesan'da makarna ile seviyorum.

Cuma

Ve sonra YouTube yıldızı Maangchi'nin Julia Moskin tarafından salata ve perilla yaprakları (onları bulabilirseniz), Kimchi, Ssamjang ve Rice ile birlikte adapte ettiği Bulgogi'nin tarifi ile yükselebilirsiniz. Bulgogi'yi ızgara bir yemek olarak düşünüyoruz, ancak fevkalade bir yivli dökme demir tavada pişirilir.

Başka bir şey arıyorsanız (Larb Gai, diyorsunuz), Haberler'da göz atın ve ne keşfettiğinizi görün. Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler tüm bu Fandango'yu mümkün kılar. Henüz çıkarmadıysanız, bugün düşünür müsünüz? Teşekkürler.

Hesabınızla ilgili herhangi bir sorunuz varsa, Charlie ve Bravo bayraklarını yükseltin ve care@Haber yemek yazın. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ya da beni giymek veya meslektaşlarıma iltifat etmek istiyorsanız, bana foodeditor@Haber adresinden ulaşabilirsiniz. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi, çörekler veya nadirler ile ilgili herhangi bir şeyden önemli bir mesafe, ancak işte New York kitaplarının “Player Piano” adlı kitap incelemesinde Susan Barba'nın yeni bir şiiri.

İlçe Otoyolu'ndaki David Samuels, (diğer şeylerin yanı sıra) (diğer şeylerin yanı sıra) Las Vegas'taki küredeki Kartallar hakkında yazdı. Harika garip.

Şef André Soltner geçen hafta 92 yaşında öldü. William Grimes o zaman için ölüm ilanını yazdı. Ve bu hafta San Francisco'nun üzücü bir şoku: 62 yaşında eğimli kapıdan Charles Phan. Kim Severson'ın sayfalarımızda ölüm ilanı vardı.

Sonuçta, Lucinda William'ın doğum günü. 72 yaşında. Burada yaklaşık on yıl önceydi ve Seattle'daki “Kasabanın Doğu Yakası” ndaki kexp stüdyolarında şarkı söylüyor. Yemek pişirirken bunu dinleyin. Önümüzdeki hafta döneceğim.