Sait Karafırtınalar: Sıkıntı bir deplasmanda alınan 3 puan epey kıymetli

Plotton

Active member
Sait Karafırtınalar: Sıkıntı bir deplasmanda alınan 3 puan epey kıymetli
Spor Toto 1. Lig’in birinci haftasında Manisa Futbol Kulübü konutunda, birinci yarının başlarından itibaren 10 kişi oynayan rakibi Boluspor’a karşı son dakikada yediği gol ile 1-0 mağlup oldu. Maçın akabinde her iki ekip teknik yöneticileri basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Mücadele daha sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisa Futbol Kulübü Teknik Yöneticisi Levent Eriş, “Beklediğimiz bir yenilgi değildi. Natürel hiç kimse yenilgi beklemez lakin bu biçimde bir karşılaşmadan daha sonra beklentimizden farklı bir maç çıktı ortaya. Çok net konumlar bulduk, değerlendiremedik. Her iki ekibin oyuncularını da tebrik ediyorum Çok sıcak bir havada top oynadılar. bu biçimde sıcak bir havada en hoş çabayı vermeye çalıştılar. Rakibin 10 kişi kalmasından daha sonra oyunu yavaşlatma isteği vardı. bu biçimde şeyleri olağan görüyoruz. Keşke biz biraz daha çabuk oynasaydık. Oyunun kimi büyük kısmında başarılı ataklarımız vardı. 90 dakika boyunca kalemizde bir tane konum gördük o da gol oldu. İkinci yarı daha fazla konum bulabiliriz diye düşünmüştük. Kenarları hayli fazla kullanamadık. Birinci devrede daha fazla durumumuz vardı. Değerlendirebilseydik sonuç fazlaca daha farklı olurdu. Ligin birinci maçları daima enteresan maçlara sahne olur bu maçta o denli oldu. Kaybetmeyi hak etmedik. Bundan daha sonraki karşılaşmalarda fazlaca daha hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Fizikî manada geç katılan oyuncularımız var. Transferde geç aldığımız oyuncular var. Onların da fizikî kalitelerini hazırlamak ismine vaktimiz olacak. Bu maçı deplasmanda telafi etmek istiyoruz. Âlâ yoldayız. Oyuncu grubuma güveniyorum. Topluluğumuz hiç merak etmesin. Allah inanana, çalışana yardımcı olacaktır. Oyuncularımızın kalitesini biliyoruz. İlerleyen karşılaşmalar hayli daha güzel olacaktır diye düşünüyorum” dedi.

Boluspor cephesi

Takımını tebrik ederek kelamlarına başlayan Boluspor Teknik Yöneticisi Sait Karafırtınalar ise “Zor bir deplasmanda alınan ve bilhassa son dakikada alınan 3 puan fazlaca değerli bizim için. Bu sıcakta dominant bir gruba karşı 35 dakika boyunca 10 kişi oynamak epeyce kolay bir şey değil. Bir kere daha ekibimi tebrik ediyorum. Birinci yarı alanda beklediğimiz bir Manisa kadrosu vardı. Ona nazaran tedbirlerimizi aldık. İkinci yarı kazanmak için iki ofansif oyuncu soktuk. Sonucunda hiç beklemediğimiz anda stoperimiz oyundan atıldı. Kadromuz bu duruma âlâ tepki gösterdi. Vakit zaman konumlar da bulduk. Son dakikalarda bulduğumuz golle kazandık, mutluyuz” diye konuştu.

İHA