Serdar Sabuncu, Göztepe’ye veda etti

Plotton

Active member
Serdar Sabuncu, Göztepe’ye veda etti
Göztepe ’de geçtiğimiz dönem öncesinde Futbol Akademi Teknik Yöneticiliğine getirilen Serdar Sabuncu, dün mutlaklaşan görüşmelerin akabinde 3. Lig takımı Muş 1984 Muşspor kulübüyle teknik yöneticilik bakılırsavi için anlaşmıştı. Muahedenin üzerine Serdar Sabuncu, toplumsal medya hesabından bir açıklama yayımlayarak, sarı-kırmızılı kulübe veda etti.

“elbette bir gün buluşacağız”

Sabuncu, “Ayrılık da sevdaya sahildir” başlığıyla paylaştığı veda iletisinde şu tabirlere yer verdi: “Muhteşem bir aşkla, tutkuyla ve coşkuyla nazaranv yaptığım ulu Göztepe’mize bugün prestijiyle veda ediyorum. Geriye çağdaş futbolun tüm gerekliliklerini yerine getirecek eğitimli bir takım, üreten ve üretmeye devam edebilecek sistem, A Grubumuza Furkan, Alihan, Cengizhan, Berkay’ı, A Ulusal formamıza Kaan’ı ve Göztepe’mizin gelecek olan evlatlarını sizlere armağan ve emanet ederek haklı bir gururla ayrılıyorum. Sizleri epey seviyorum. elbette bir gün buluşacağız.”

Serdar Sabuncu, daha evvel A grup düzeyinde Altay, 24 Erzincanspor, Bucaspor 1928 ve İzmirspor’da teknik yöneticilik vazifesi yapmıştı.

Salih Yılmazsoy / İZMİR (İHA)