Sevgililer Günü için Çikolata – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Çikolata yasağının yasal sınırları geçici olarak asılırsa kutlayanlar için Sevgililer Günü sadece birkaç gün uzaklıktadır. Beklenti olarak ve çikolata sadece BIF listemde (sonsuza dek en iyi malzemeler) olduğu için, ilahi kakao çekirdeğinin fudgy wiles'ını keşfedelim.

Bu tatilde biraz karanlık olup olmadığınızı düşünüyor musunuz? O zaman Yossy Areafi'nin yeni tarifi hakkında ciddi düşünceleri düşünün Ahududu omurları ile çikolatalı peynir kek. Bir börek ve çikolatalı trüf arasında bir yerde bir dokuya sahip bu yoğun, zengin kek, meyveli reçellerin su birikintileri ile taçlandırılmıştır. Peynirli kekleri düşük sıcaklıkta pişirirsiniz, böylece üstteki çatlaklar hakkında endişelenmeden olağan su banyosunu atlayabilirsiniz. Bu tatlı buzdolabında iyi kalır. Bu yüzden son dakika heyecanından kaçının ve Cuma günü hizmet etmek için bu gece veya yarın yapın. Sonra tüm hafta sonu için atıştırmalık giyin.

Sunulan tarif

Ahududu omurları ile çikolatalı peynir kek

Tarif Göster →

Yosy'nin acı tatlı parlaklığından daha da fazlasını bulabilirsiniz. Çilekli Çikolatalı Pound Kek -Kremalı Kremalı. Çikolata ile kaplı çileklerde bu klasik V-Day eşleştirmeyi sık sık görürsünüz ( Eric “Big Dipper” Kim'in büyük tarifi). Ancak Yossy, çikolatayı hassas bir pound pastaya pişirerek senaryoyu çevirir ve daha sonra çilek aroması ile çırpılmış krema ile bir sürüklenmede kaplar. Pik üzerindeki taze meyvelerde size ne olduğunuzu gösterin.

Biraz ölçeklendirilmiş ortak bir zevk için, Lidey Heuck Kekler şeklin basit paragonlarıdır. Çikolata ilave edilmeden önce ortadaki çan alıcı dokunuz, şekeri tereyağında çözerek yaratılır. İstediğiniz tatlılığı seçmek için yarı tatlı, acı tatlı veya bir karışım kullanın.

(Psst. Kekleri düzgün kesme hilesi? Dön ve sevginin parladığını hissedin.)

Sevgililer Günü için yemek yemiyorsanız (benim işim değil, korkarım), elbette çikolatadan önce bir şeyler yapmalısınız. Oh doğru, akşam yemeği gibi.

Doğru yolun klasik ve rahat olduğunu hissediyorum, özellikle daha önce bulunuyorlarsa . İstiridye ve şampanya ile (kesinlikle benim işim). Belki güzel bir kızartma tavuk ve salata? Ama sadece bir tavuk değil – romantik bir kızarmış tavuk, bir okuyucu, Florence Chapgier'in bir zamanlar bana gönderdiği bir tarif gibi Anne kızartma tavuk. Bir sürü tarhun ile dolu ve konyak ile dökülen bu tavuk gerçekten şimdiye kadar kavradığım en iyi kuşlardan biri. Onun ulininci, sonunda karamelize tavuk suları, taze otlar ve sarhoş edici bir brendi atış brendi ile karışan bol tereyağının simyasında yer alır.

Ve biz de bir salata yapmıyoruz, ancak Carota'nınki gibi “dünyanın en iyi yeşil salatası” İnsalata verdeSamin Nosrat tarafından uyarlandı, tanımlandı. Bir salatanın bu platonik ideali, o kadar dengeli ve doyurucu olan bir sığınak-mustard salata sosu vardır. Bununla birlikte, tuz saldaları için bazılarını tasarruf edin. Hala salata sosu içmek için bir sınırdır.

Tüm bu sevimli tarifleri (binlerce Haberler yemekleriyle birlikte) almak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Ve merhaba demek istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Pazartesi görüşürüz.