Sıcak bal ve kireçli kavrulmuş tavuk bacakları: Mümkün olan en kısa sürede akşam yemeği

Leila

Global Mod
Global Mod
Evde yemek pişirmek için en sevdiğim tarifler en karmaşık veya karmaşık değil. Onlar, “ampul anı” olarak gördüğüm bir şeyleri olan basit olanlar – bir yemeğin belirsiz, hatta parlak bir şekilde bile bir fikir, teknoloji veya bileşen. Bir tarifin bunu yapabildiğinizde bir ampul anı olduğunu ve ne kadar iyi olduğunu, tatma çabaları arasındaki ilişkinin ne kadar mükemmel olduğunu anlayamazsınız.

Kavrulmuş tavuk bacaklarımızı sıcak bal ve kireç ile alın. Tavuğu, parlak bir ısı için hala fırında iken bir tereyağı ve sıcak sos karışımı ile fırçalıyorsunuz. Ve kereviz karıştırma ile bu biber biftek, güneşli limon kabuğu rendesi şeritleri ve servis için büyük bir presleme limon suyu ile düştü. Bu ek detaylar bu yemekleri parlamaya yardımcı olur.

Bu ve daha fazla tarif, yemek zevkiniz için aşağıdadır. Fikirler? Sorular? Bana bir e -posta gönder. Senden haber almayı seviyorum.

4. Pişmiş morina

Bu, rotasyonunuzda ihtiyacınız olan bu tariflerden biridir: Lidey Heuck'ın nazik izniyle Cook Cooking için basit, hızlı ve çok lezzetli bir yöntem. Bazen dondurulmuş morina alıyorum, böylece kısa sürede bir yemek hazırlayabiliyorum ve mutfakta sahip olduklarınıza bağlı olarak onları mevsimlik etmek için taze veya kuru otlar karışımı kullanabilirsiniz.