Skandallar Birikirken Cawthorn Üzerindeki Basınç Artıyor

CaKiR

Global Mod
Global Mod
WASHINGTON – Artan skandallar ve müstehcen suçlamalarla kuşatılan Kuzey Carolina Cumhuriyetçi Temsilcisi Madison Cawthorn, Kongre’deki kısa kariyerine son vermesi için her iki taraftan da artan baskı altında.

Arka arkaya, partinin aşırı sağının yükselen yıldızı olarak Kongreye giren Bay Cawthorn, Cumhuriyetçi meslektaşlarının rutin olarak kokain yakıtlı seks partileri, içeriden öğrenenlerin ticareti ve uygunsuz bir ilişki kurmasını yanlış bir şekilde önermekle suçlandı. bir erkek yardımcısı ile. Bu hafta, polisin bir uçağa dolu bir tabanca getirmeye çalıştığını söylediği bir havaalanında gözaltına alındı, ikinci kez bunu denedi.

Bu, bir yolcu gemisi oyununun parçası olarak kadın iç çamaşırları giydiği resimlerin ortaya çıkmasından birkaç gün sonra geldi; Batı Kuzey Carolina bölgesinin muhafazakar bölgelerinde pek iyi gitmeyebilecek görüntüler. Ve geçen ay 2017’den bu yana ikinci kez iptal edilmiş ehliyetle araç kullanmakla suçlandı.

Vahiy ve suçlamalar tufanı onu kendi partisi içinde bile bir adada bıraktı. Kuzey Carolina Cumhuriyetçisi Senatör Thom Tillis’i destekleyen siyasi bir grup, Bay Cawthorn’u şöhret peşinde koşan bir yalancı olmakla suçlayan bir isim kampanyasına para akıtıyor. Grup, Bay Cawthorn’a karşı yarışan daha ana akım Cumhuriyetçi Eyalet Senatörü Chuck Edwards’ın kampanyasını destekliyor. Ve partinin aşırı sağcı, düzen karşıtı kanadı, şimdi, birinci dönem kongre üyesini benzer bir şüphecilikle, kendi eyaletinde sahte bir şekilde eski Başkan Donald J. Trump’a kapı bekçisi olarak satan biri olarak görüyor.

Başlangıçta saldırıdan Demokratları sorumlu tuttuktan sonra, Bay Cawthorn Cuma günü, statükoyu tehdit ettiği için Cumhuriyetçiler tarafından hedef alındığını söyledi.

Twitter’da “GOP’u daha iyiye doğru değiştirmek istiyorum ve Önce Amerika’ya inanıyorum” diye yazdı. “Kuruluşun bu inançlara saldırmasını anlayabiliyorum, ancak beni karalamak için 20’li yaşlarımın başlarından kalma bir şeyler kazmak acınası bir şey.”

26 yaşındaki Bay Cawthorn, 20’li yaşlarının başından çok uzakta değil ve 17 Mayıs Kuzey Karolina ön seçimlerinde onu devirmek için koşan Cumhuriyetçiler, ifşaat davullarının, eğer emniyete alırsa koltuğunu riske atabileceğini söyledi. ikinci dönem için adaylık.

Washington Cumhuriyetçileri, son derece muhafazakar bir bölgenin, yoğun bir şekilde tercih edildikleri bir yılda risk altında olabileceği fikriyle alay ettiler, ancak Bay Cawthorn’a yönelik suçlamaların çığ gibi artmasıyla erken oylama bu hafta başladı.

İlk etapta Bay Cawthorn’a meydan okuyan yedi Cumhuriyetçiden biri olan Michele Woodhouse, “Kesinlikle kaybedebilir” dedi.

Onun önde gelen Demokrat rakibi, Rev. Jasmine Beach-Ferrara, Cumhuriyetçi rakibinin zaaflarından para toplamaya devam ediyor. Bayan Beach-Ferrara, Bay Cawthorn’a “sorunlu bir genç adam” dedi.

Bir röportajda “Onu dualarımda tutuyorum ama göreve uygun olmadığına inanıyorum” dedi.

Yine de pislik, Washington’da değil Kuzey Carolina’da Cumhuriyetçilerden geliyor, diyor American Muckrakers PAC’ın başkanı David B. Wheeler, “Cawthorn’u sorumlu tutmak için bir araya getirildiğini söyledi. ”

Bay Wheeler’ın Batı Kuzey Karolina Demokratları tarafından yönetilen grubu, Çarşamba günü Bay Cawthorn’un kıdemli bir yardımcısı Stephen L. Smith ile bir görüntüsünü içeren kışkırtıcı bir etik şikayetinde bulundu. Görüntüde, Bay Cawthorn, bir arabanın sürücü koltuğunda, “Tutku ve arzuyu hissediyorum ve ellerimin altında çıplak bir vücut görmek istiyorum” diyor gibi görünüyor.

Ardından kamera, elini Bay Cawthorn’un kasıklarına koyarken “Ben de” diyen Bay Smith’e döner.

Etik şikayetinde, Bay Cawthorn’un Bay Smith’e House kurallarını ihlal ederek borç verdiği yazıyordu. Ayrıca şikayete göre, yardımcısıyla birlikte yaşayan Bay Cawthorn’un, #MeToo hareketi sırasında yasa koyucuların kendi denetimleri altındaki çalışanlarla cinsel ilişkiye girmesini yasaklayan kuralları ihlal ettiği öne sürüldü.

The Daily Mail’de haber çıktıktan sonra, Bay Cawthorn Twitter’da, “Meslektaşlarımın çoğu ellerinde cep telefonuyla büyümüş olsalardı siyasetin yakınından bile geçemezlerdi” – tam olarak bir inkar değil ancak diğer üyelerin taş atmaması yönünde bir öneri.

Bay. Wheeler, The Times’a, görüntü de dahil olmak üzere aldığı anonim metnin ekran görüntüsünü sağladı ve ihbarcının eski bir Cawthorn kampanya yardımcısı olduğuna inandığını söyledi. Başka bir eski yardımcı olan Lisa Wiggins, Bay Wheeler’ın rızasıyla yayınladığı bir ses kaydıyla halka açıldı ve “Hepimiz onun bir daha asla hizmet etmemesi nihai hedefini istiyoruz” dedi.

Eyaletteki Cumhuriyetçiler, kanunsuzluk ve semtinin ihmal edildiği suçlamalarının, cinsel yaşamının ayrıntılarından daha fazla zarar verdiği konusunda ısrar ediyor. Demokratlar, en çok Bay Cawthorn’un 6 Ocak 2021’de Capitol’e saldıran protestoculara verdiği destekten endişe duyduklarını söylüyorlar. Kuzey Carolina Demokratları’nın onu “isyancı” olarak etiketlemek ve anayasal olarak oy pusulasından diskalifiye etmek için yürüttüğü bir kanuni çabası en son başarısız oldu. ay.

Ancak davranışlarıyla ilgili açıklamalar ortalığı karıştırıyor. Bay Cawthorn’un kadın iç çamaşırı giydiği ve ilk kez Politico’da yayınlanan fotoğrafları, Meclis’e seçilmeden önce yaptığı bir gemi yolculuğunda müstehcen bir oyundan kaynaklandı, dedi, kendini Tennessee’den muhafazakar bir Cumhuriyetçi olarak tanımlayan Melissa Burns, oyuna tanık oldu. , yerleşik bir gösterinin parçası.

Final için seyirciler, her biri kadın kılığına girecek bir erkek seçen takımlara ayrıldı. e-posta. Bay Cawthorn gönüllü oldu.

Açıklama, Bay Cawthorn’un Twitter’daki bir bağlantıda, fotoğrafları reddettiğinde sağladığı ve “Sanırım sol, bir gemi yolculuğunda bir oyun sırasında aptalca tatil fotoğraflarını düşünüyor (waaay çekilmiş) diyerek yaptığı açıklamayla tutarlıdır. Kongreye katılmadan önce) bana bir şekilde zarar verecek mi?”

Bayan Burns ayrıca Politico’da yayınlanan aynı fotoğrafı kullanarak “Cawthorn” olarak tanımlanan birinden gemi gezisi için bir flört uygulamasına bağlantı verdi ve “Seksi kadınlar veya çiftler arıyorum. bazı vahşi seksapadeler. Hayal kırıklığına uğramayacaksın.”

Bay Cawthorn’un sözcüsü Luke Ball, Bayan Burns’ün iç çamaşırı oyunu tanımını reddetmedi, ancak flört uygulamasının yanlış yaş, yanlış memleket ve yanlış isim kullanan bir sahte olduğunu söyledi. gemi.

İsabetler artıyor. Partinin aşırı sağ kanadı, 18 yaşında geçirdiği bir araba kazasından sonra tekerlekli sandalye kullanan telejenik bir kongre üyesi olan Bay Cawthorn’u daha önce potansiyeli olan genç bir lider olarak gördü. Şimdi üyeler ona mesafeli davranıyorlar ve onu her zaman meselelerde tabanla uyumlu olmayan sorunlu bir birey olarak görüyorlar.

Bay Cawthorn’u “Twitter ünlüsü”, ancak ilçede çalışmayan ve evinde taban desteği olmayan biri olarak tanımlıyorlar. Birçoğu, sağda popüler bir figür olan Donald Trump Jr.’ın bile sessiz kaldığını ve savunmasına geçmek için hiçbir girişimde bulunmadığını belirtti.

Yaşlı Bay Trump’ın danışmanı Jason Miller “MAGA seçmenlerinin bu kadar bağışlayıcı olduğunu görmüyorum” dedi.

Yine de, eski cumhurbaşkanı geçen yıl Bay Cawthorn’u onayladı ve onun yanında olmaya devam etti; Bay Trump, kongre üyesini bu ay Selma, Kuzey Carolina’da

kendisiyle birlikte bir mitinge davet etti. Bir GOP adayının genel seçimleri kazanmak üzere konumlandığı eyaletlerde ön seçimlerde kendileri, frakaların dışında kalıyorlar.

Ancak Bay Wheeler, grubunun baskıya devam edeceğini söyledi. Bay Cawthorn’un iki ateşli silah suçlaması, süresi dolmuş ruhsatlar nedeniyle kolluk kuvvetlerine başvurması veya her ikisini de yapmakla övünmesine rağmen avcılık ve balıkçılık ruhsatı alamamasından sonra kanunî yetkililerin herhangi bir işlem yapmadığını söyledi.

“Adam sorumlu tutulmadı,” dedi Bay Wheeler.