Super Bowl için en iyi tavuk kanatları

Leila

Global Mod
Global Mod
Biftek ve ıstakoza tüm saygıyla, en iyi sörfün 'n' restic kombinasyon tavuk ve hamsi olduğunu düşünüyorum. Nesnelerle bir durumdur: Tavuk, sessizce konuşulan bir umami ile büyük ve beceriksizdir; Diyor ki: “Seninle tanışmak ne kadar güzel. Birlikte çalışmayı dört gözle bekliyorum. “Ancientlla, minnettar ve elektriksel olarak tuzlu erkout ile, kapıya adım atın, boombox üzerindeki oyunu bastırın ve şöyle deyin:“ Buradayım. Bunu yapalım. “

Haberler'daki en iyi değerlendirme aşçı tariflerinde çalışırken bu ortaklığı görebilirsiniz. Hamsi kraliçesi Melissa Clark'ın Limon kayıt soslu tavuğu knobbles Ve Yeşil tanrıça kavrulmuş tavuk (Yeşil tanrıça soslarında bu taze otu hazırlığına biraz OMPH vermek için birkaç hamsi filetosu var). Earnelles ayrıca Sheree Sarabhaya'nın balık sosu şeklinde görünür. Kai Yang ve Kris Yenbamroongs Pad Krapow GaiAlexa Weibel'in her iki tarifi de uyarlandı. Ve elbette Eric Kims var Balık sosu tereyağı ile kavrulmuş tavukBir saatten daha kısa bir sürede birlikte çekebileceğiniz en güzel tavuk yemeklerinden biri.

Ama gözüm var Ros baharatlı tavuk kanatlarıŞef Rio Irie ve Punchy Red Yuzu Kosho'dan isimlerini kim alıyor. (Rote Yuzo Kosho'yu bulamazsanız, tarifin adaptörü Melissa, size ve Miriin'i korkak bir tuzla bu mükemmel denge için gösterecek. Salatalık Ve buzlu bir Sapporo.

Sunulan tarif

Ros baharatlı tavuk kanatları

Tarif Göster →

En iyi 12 Super Bowl tariflerimizden oluşan bu küratörlü koleksiyonu zorladınız, değil mi? Melissa's gibi daha büyük “bir parti için iyi, ama aynı zamanda akşam yemeği için de iyi” var Vejetaryen tabale pastasıKay chun Kore Barbekü Köfte ve Genevievie Kos Light, Dumanlı Domuz eti çekti. Çizilmiş domuz eti ile gitmek için: Andy Baraghani's Salatalıksalatalık çözeltisinin asidi sayesinde çok hassastır.

New Orleans'a yaslanmak ve Paul Prudhommes'u yürekten, zengin yapmak da eğlenceli olabilir Tavuk ve sosis bamya. Vallery Lomas'ın mükemmel Vejetaryen bamyaAyrıca kavrulmuş bamya ile güçlendirilmiş, kırmızı mercimek ile dilimlenmiş ve kalınlaşmıştır. Mark Bittman'ın tarifi New Orleans Barbekü Karidesleri Aslında ızgara ile hiçbir ilgisi yok (tüm karla kaplı okuyucuları rahatlamada duyabiliyorum); Karides, Worcestershire sosu ve bir sürü karabiber ızgarasını alır. Ve kardan bahsetmişken: Kaylar için pudra şekeri için hazır Beigets.

Sonunda – bunu aşağıya gömeceğimi fark edeceksiniz, “go -bird” e gizlice girmeyeceğim. (Philadelphia'da beş yıl yaşadım ve şefler favoriler.) Kia Damon'dan ayrılacağım Philly Cheeseesteak Tam olarak burada; “Whiz zekâ” ya da hizmet vermeden size kalmış.