Tavuk Göğsü -Bir taraflı salata ile yemek tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Aşçı olağanüstü nerede olursa olsun, kesinlikle takip edeceğim – kemiksiz olsa bile, derisiz tavuk göğsü. Genellikle kuşun başka bir bölümünü (uyluk, davul kalemi, kanat, boyun, karaciğer, şikayetler, kuyruk veya ayaklar) tercih ederim, ancak deneyimden biliyorum ki Yewande'nin dokunduğu her şeyle sihirli bir şekilde çalıştığını biliyorum. Ve bu nazik ve hafif tavuk göğsü içerir.

Seni düşünüyorum Çıtır napa salatası ile zencefil tavukTavuk göğsünü incelttiğinde, böylece rendelenmiş taze zencefil, kişniş, kireç kabuğu ve inhumane olmayan bir acı (Şili yakınında Yewande) zorlanmış baharat karışımını emmemek için daha fazla yüzeye sahip olursunuz. Hızlı bir kızartma notundan sonra, tavuğunu taze nane ve chives ile aydınlatılmış bir dalgalanma napa lahana salatası ile bitirdi. Beyaz etin bu kadar çok kutlayabileceğini kim bilebilirdi?

Sunulan tarif

Çıtır napa salatası ile zencefil tavuk

Tarif Göster →

Artık Yewande tarifi lahana kafamızın yarısını kullandığına göre, diğer yarısıyla ne yapmalıyız? Ali Slagle'a girin ve sen Mesane ve gıcırtı. Bu geleneksel İngiliz tarifi pastırma, patates püresi ve sebzelerin (normalde lahana) bir kombinasyonudur ve nem tavandan yüksek sesle buharlaştıkça cızırtılı, pişiren pişirme seslerinden sonra adlandırılır. Buradaki anahtar, zemin ve kenarlar kahverengi ve gevrek hale gelene kadar karışımı pişirmek ve ipeksi sebzeye doku eklemektir. Vejetaryenler pastırmayı atlayabilir ve bir yumurtayı seven herkes bir kaçak avcı veya kızarmış birini doğrudan üzerine itebilir. Devam eden yumurta sarısı bu klasik yemeği daha da iyi hale getiriyor.

Belki knoblum limon havasındasın Karides scampi? Lideey Heuck, Scampi bileşenlerini 25 dakikalık malzemelerinde yapılandırır Karidesli spagetti al limone. Buradaki şaşırtıcı not, mahkemeye beklenmedik ve tam olarak bitişte ısırma bir meyanlı tazelik veren Tarragon'dur.

En sevdiğim eşleşmelerden bir diğeri kuşkonmaz ve her zaman benimkine biraz ekliyorum Tıraşlı peynir ve fındık ile limon kuşkonmaz salatası. Ancak bu otların bu anason notaları onların bir şey değilse, fesleğen, dereotu veya maydanoz, bu canlı, çoklu yapılandırılmış tabaklarda eşit derecede iyi çalışır.

Kuşkonmazınız için bir başka harika kullanım Priya Krishna'nın Sebze nabzı. Bu özelleştirilebilir tarif, elinizde bulunan veya elinizde bulunan her sebzede çalışır. Priya, basmati pirincini tencereye eklemeden önce bol miktarda gheeist baharat yerleştirir. Rahat yiyecekleri yoğurt ve belki de yan tarafta bir Hint salatalık ile servis edin ve ertesi gün kokulu bir öğle yemeği için buzdolabında tüm kalıntıları güvence altına aldığınızdan emin olun.

Tatlı için Nik Sharma'nın canlı-tatlı kırbaç kırbaçlayabilirsiniz Paketsiz mango-cheesecake Bu öğleden sonra – dozlarda mango kullanır ve sadece 45 dakikalık hazırlık alır. Ve Passah'ı izlemek veya birkaç dakika tasarruf etmek istiyorsanız, kabuğu atlayabilirsiniz. Puding taze peynir, şen meyvelerden yapılmış altın tacı ile doldurulmuş büyük bir solo.

Haberler'ı pişirirken bu mükemmel tarifleri binlerce kişiyle birlikte almak için abone olmalısınız (ve zaten bir abone iseniz, teşekkür ederiz). Teknik bir sorunla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa, cookcare@Haber ile iletişime geçin. Ve iletişim kurmak istiyorsanız hellomelissa@Haber'dayım.

Bunların hepsi şimdilik. Birkaç günlüğüne gidiyorum (tekrar biliyorum). Ama geri döndüğümde kendimizi görüyoruz.