Tekrarlamak için 16 ucuz, sağlıklı akşam yemeği

Leila

Global Mod
Global Mod
Haberler yemeklerinde akşam yemeği kararını kolaylaştırmamı kolaylaştırdığını varsaymak adil olurdu. Sonuçta, neredeyse her gün büyük tarif arşivimizi ziyaret ettim, eski standbies'i ziyaret ettim, unsung akşam yemeği kahramanlarını keşfettim ve yeni klasiklerle tanıştım.

Yorgunluğu daha çok ankete benzeyen bir kişi olarak söyleyebilirim.

Belki de başlangıç noktalarım olmak için küratörlü tarif koleksiyonlarımıza güveniyorum ve Emily Johnson'dan sağlıklı akşam yemeği için 16 ucuz fikir listesi doğru zamanda (vergi sezonu) geliyor.

Birçoğunun zaten evimde şiddetli rotasyonu var – her zaman bir zevk, Chana Masala Ve Çıtır pirinç ile baharatlı ton balığı salatası -Whho, bunu daha büyük birinde henüz yapmadığım için dürüstçe şaşırdım Çıtır zencefil ve sarımsak ile baharatlı hindi kızartması Melissa Clark'tan. Ground Türkiye, soya ve balık soslarından çok fazla umami -oomphe alır; Zencefil, limon suyu ve kırmızı kiracı pullarından iyi bir vuruş; Ve kişniş ve fesleğen taze flaşları. Baharatlı bir şey değilse, sadece çekin veya Şili'nin atlamasına izin verin ve bir pirinç anlatmak istemiyorsanız (kesinlikle söylemeyin, ama yaparsınız!), Bunun yerine bu düşüşleri ezebilirsin.

Sunulan tarif

Çıtır zencefil ve sarımsak ile baharatlı hindi kızartması

Tarif Göster →

Bu “basit ama sağlık” kategorisinde daha fazla seçenek istiyorsanız, Allison Jiang'ın tekrarlayabileceğiniz 14 basit, sağlıklı akşam yemeği koleksiyonunu bulacaksınız. Bunu yılın başında akşam yemeğini yenilemek ve canlandırmak isteyen herkes için yayınladık. Yeni bir ay için yeni bir sezon geçirdiğimizde ve (umarım yakında), bu duygunun hala olduğunu düşünüyorum.

Yemek pişirirken biraz para tasarruf etmek için en sevdiğim yöntemlerden biri, lüks bir malzemeyi birkaç yemek üzerinde uzatmaktır. Buzdolabındaki bu bardak kaju yağı cömertçe tost üzerine yayılmamalıdır, ancak zainab shah'ın merhemine yayılmalıdır Mattar Paneer – Gerçekten bir NYT Classic – ve yeni Kaju tereyağı tavuk corma. Şahitin üç yemek kaşığı domates sosu gövdesi ve kimyon, zerdeçal ve bir chilipulver dokunuşu ile krema verir; Tarif zaten beş yıldız ve hevesli incelemeler kazandı.

Feta peyniri, Hetty Lui McKinn'in yıldızı değil Ispanak ve beyaz petrol ile gevrek gnocchi Ama bir yan oyuncu; Bu mahkemenin planı bu tombul patates ve bir avuç bebek ıspanak tarafından yönlendirilmektedir. Ve bu ıspanak pişirilmez veya sote edilmez, ancak peynir ve biraz zeytinyağı, tuz ve karabiber ile, böylece biraz daha yumuşak hale gelir, ancak yine de yaprağının çoğunu tutar.

Hetty'nin de bu yeni olanı var Yuzu-miso soba şehriye çorbasıDolu Yuzu suyunda, miso ve karabuğday eriştelerinin dünyevi aromalarına parlayan parlaklık. Yuzu suyu bulamazsanız, tariften daha azıyla başlamak isteseniz bile limon değiştirin, çünkü limon yuzu'dan asiterdir. Ve yuzu suyunuz varsa, en sevdiğiniz salata sosu veya derneklerinde limon deneyin (en azından bunu yapacağım).

Tatlıya gelmeden önce: Cumartesi bültenimdeki bir yazım hatası için özür dilemeliyim. Ali Slagles dehası için pişirme süresi Mikrodalgalar -nutella puding kek 45 ila 60 Saniye45 ila 60 dakika değil, ne, eep. Ama yeni bir puding kaynaklı mikrodalga patlamaları dalgası duymadım, bu yüzden iyi olabileceğimizi düşünüyorum.

Sonunda burada Zaynab Issa's Çikolata krepSonuçların ne kadar sıra dışı olduğu şaşırtıcı derecede kolay bir tarif. Bir okuyucu olan Erica K.'yi buradan alacağım:

“Resimden sonra bütün gün bana günün tarifi olarak baktım. Akşam yemeği yemek yaparken kırbaçlamak çok kolaydı. Biz tatlı için hazır olana kadar hamur buzdolabında kaldı. Işık, çok tatlı ve taze çilek ve çırpılmış krema ile iyi eşleştirilmiş. Çocuklarım için üzerine birkaç çikolata çipi koydum ve katladım. Bu tarifi kesinlikle beklemede tutacağım -eğer biraz çikolata istiyorsam. “