Tutkal Toffee Puding sadece 10 dakika sürer

Leila

Global Mod
Global Mod
Yani: Mikrodalgam yok. Bu sadece karşı oda ile ilgili bir sorundur; Kesme tahtamı, elektrikli su ısıtıcısı ve kahve değirmeni önceliğimi verdim. Alışkanlık veya tembellik dışında olsun, soğuk yiyecek hiçbir şeyim yok. Yemek istemediğim tek şey pirinç ve bu bir sorun değil çünkü kızarmış pilav veya Gevrek pirinç.

Ama bazen bir tarif var Mikrodalga yapışkan şekerleme puding.

Düzenli olarak eski yapabilir miyim? yapışkan şekerleme pudingBu görkemli kase benzeri hamur, tereyağı sosu ve fudgy verilerinin karışımı? Elbette, ama bu bir saat sürecek ve tatlı bir muamele ile olan isteklerim sabırsız küçük şeytanlar. Ali'nin bir veya iki kişiye hizmet veren mikrodalga sürümü 10 dakika içinde bitti. Lütfen bu hızlı yapışkan şekerleme pudingini benim için hem “senin yerinizde yapacağım” ve “bunu yapacağım ve seni size getireceğim” yorumlarında yapın.

Sunulan tarif

Mikrodalga yapışkan şekerleme puding

Tarif Göster →

Mikrodalganız için üç tane daha:

• Samantha Seneviratnes Çikolata Puding Pastası“Gooey” altındaki sözlükte ne bulabilirsiniz.

• Ali's Nutella puding kekÜç bir bileşen, beş dakikalık bir mucize.

• Ve sadece (üzgünüm, en basit) Limon lor Pürüzsüz, kremsi bir yayılma oluşturmak için bir dakikalık Zapp ve silme aralıklarını kullanan Melissa Clark'tan.
Tatlı, bitti. Akşam yemeği için Sheela uygulamalarına ne dersin Greyfurt ile bal-sarımsak somonu? Hızlı tarifleri, pembe, çiçek greyfurt'a karşı olağan limonu tüketen gremolata benzeri bir zevkle kavrulmuş somon filetolarını süslüyor. Haberler'da yemek tarifleri için tariflerimize dikkat çekenler için yapışkan miso somon kabuğu Ve Ali's Miso tereyağı tavuğu.

Son zamanlarda Tanya Sicynsky'nin “Mantar Haftası” sebze bültenini ve bir yüce ile suçlayan bir mantar-vuruş-ego üzerinde bulundum Mantar ve Yumurta Donburi Ali'den. Her zaman kilerde tuttuğum bu kurutulmuş schiitakların ve mantarların bir fincan dashi olarak rehidrasyon olarak kullanılabileceği suyun iyi bir kullanımıdır.

Mantarlarınızı tavukla geliştirmek istiyorsanız, bunu tavsiye ederim Şarap mantar ve pırasa ile tavuk yetiştirdiGüzel bir Melissa yemeği. Melissa'ya sordum ve evet, crème fraîche için ekşi krema bir kısıtlama ile boyun eğdirebilirsiniz: “Ekşi krema veya sos ekledikten sonra kırılmasına izin verme” dedi. “Crème Fraîche daha kararlı.”

Sonunda en iyi lahana sezonundan ayrıldığımızı biliyorum, ama bence Kohl sonsuza dek. (En azından benim buzdolabımda gibi görünüyor.) Bu Karbon biftek Melissa Knific, bu fırsatlar ve sahip olabileceğiniz dernek ve sosların sonları için mükemmel bir araçtır. Onları düz bir havuza koyduğunuzu hayal edin Herby -green Sosçırpılmış Misogrette veya dağılmış Charchara. Seni seviyorum lahana.