Vaughn Vreeland'ın Mükemmel Brownies tarifi

Leila

Global Mod
Global Mod
Bazen sadece çıplak temeline indirgenmiş bir tarif istersiniz – çok basit ve temiz minimalist bir şey. Bence buradan Makarna nadaSadece zeytin ve maydanoz üzerinde soyulmuş veya mükemmel kızarmış somon filetoSadece tuz ve karabiberle terbiyeli ve beyaz pirinçle servis edilir ve Yeşil Sebze. (Bu arada, bu benden bir akşam yemeği.)

Ve bazen iyi bir şey alan ve onunla birlikte koşan bir tarif istersiniz, incelikte abartan bir şey.

Kadınlar ve baylar Vaughn Vreeland's Üçlü Çikolata Kekleri.

Arkasındaki beynin kendimizi şaşırtmamalıyız Rum-raisin-kartenotkuchen Ve bu yüz boyutu Peynir puf Brownie dans alanına neredeyse her türlü çikolatayı davet etmenin bir yolunu buldu. Kakao tozu ve acı tatlılık, süt ve beyaz çikolata, bu mükemmel, buruşuk kağıt yüzeyi ve Just-Gooey-Genie iç mekanı ile bir Terrazzo desenli kek oluşturur ve oluşturur. Her şey çok fazla geliyorsa, bir okuyucu olan Roland, sizi başka türlü ikna etsin: aksi halde:

“11 yaşındayım ve bu tarifi bir hafta boyunca bir aktivite olarak bir hafta pişirdim. Brownie'nin inanılmaz tadı tarafından şaşırmadım ve bu üç çikolatanın mükemmel kombinasyonu ile karıştırıldım. Şaşırtıcı bir şekilde, pişirmek zor değildi ve espresso tozunu eklemediğim önemli değildi. Çikolatanın erimesi, sobadan çok erken çıkardığımda ve sulamadan sonra tencerede durduğumda benim için en zor kısımdı. Tarif kesinlikle bir kaleci. “
Sunulan tarif

Üçlü Çikolata Kekleri

Tarif Göster →

. Akçaağaç tereyağı ve biberiye ile tavuk kızartın Colu Henry aslında çok basit. Tuz ve karabiber olmadan dört malzemenin hepsi tam orada. Ancak çok abartılı tadı var: Akçaağaç şurubundaki şeker sayesinde hafifçe bronzlaşmış tereyağı neredeyse karamel ve uygulama ile ilişkili bir odunsu biberiye ile sömürülen bu etkiye sahip. Çift, Colu'nun önerdiği gibi, tüm bu tatlı ve tuzlu meyve sularını yakalamak için pirinç pilav ile.

Ali Slagles Zencefil sürgün somonu aynı zamanda karmaşık olmayan, basit bir yemektir: sadece somon, zencefil ve dereotu narenciye, turp ve avokado. Ancak bu son üç şey gerçekten vahşileşmelerini sağlar. Sulu renk flaşları için göbek, cara cara veya kan portakal karışımını deneyin ve turplarla muz gidin – belki onları bulduğunuzda mor, karpuz veya siyah turp atın. Hepimizin bildiği gibi, avokado her zaman ekstra.

Bazen sadece bir sebzeye ihtiyacınız var: Kavrulmuş Kabocha -Pumpkinveya Pan -Radiating Gai Lan. Ve bazen tüm sebzeleri istiyorlar. Bunun için Hetty Lui McKinnon'dan daha iyi yapamazsın Lo Han Jai veya Buda'nın SevinciBudist ay kutlamalarında köklü zengin bir yemek. Hetty, “Lo Han Jai için tek bir tarif yok – ailelerin muhtemelen kendi versiyonları var – ancak anahtar, taze ve taze sebzeleri bir araya getirerek bir doku kasesi oluşturmaktır.” “Havuç, şeker snappers, lotus kökleri, bebek mısır veya karnabahar gibi diğer sebzeleri ne zaman değiştirebileceğinizi bulamayacağınız ve düşündüğünüz malzemeleri değiştirin.”

Son olarak, bu günlerde iyi bir reçel almanın ne kadar kolay olduğu ile ilgilidir. Çilek sezonu değil, ama Melissa Knific basit Reçel Tarif kesinlikle dondurulmuş meyvelerle yapılabilir, özellikle de bu meyveler donmadan kısa bir süre önce doruk noktalarında seçilir.

Ve iyi bir tane yapmak için sevilla portakallarına ihtiyacın yok Portakal (Eğer kesinlikle size sahipseniz). Ben Mims'in parlak yeni tarifi, spesifik acı tatlılığı taklit etmek için göbek portakalları ve limonların bir kombinasyonunu kullanır ve sonuç sadece baharatlı, ekşi ve tatlıın doğru dengesidir. Kendinizi “Peru'da Paddington” ile birleştirin ya da her şeyi dışarı çıkarsanız, bir “Paddington” maratonu.