Yazlık turta, tatlı ve baharatlı köfte, somon hamburgerleri ve miso çikolata bisküvileri

Leila

Global Mod
Global Mod
“Ah, bu bir bıçak yemeği.”

Akşam yemeği bir başkent D akşam yemeği, tabak ve çatal ve bıçak gerektirdiğinde evde söylediğimiz budur. Düşün: Büyük atlamalı Domates hedefleri ile nohut dolu kavrulmuş balkabağıVeya tavuklu bir kemik durumu, kanat biftek, domuz ucu fileto.

Ancak, sık sık bıçağın ihtiyaç duymadığı bir akşam yemeği yaparım – sadece çatal, kaşık veya yemek çubukları yeterlidir. Bunun nedeni, içinde yaşadığım sermaye-kış olması ve düz bir kase, makarna veya güveç düz bir plaka gibi düz bir tabak gibi hissediyor olabilir. (Bunun nedeni şu anda çok iyi bir televizyon olması ve kanepede yemek istiyorum.

Dan Pelosi yeni Yazlık turta mükemmel bir kış rahat yiyecek. “Yazlık turta neredeyse iki bilinen ikiz, bilinen bir şey Çoban Pastası“Dan yazıyor,” İrlanda ve Büyük Britanya'da kökleri olan bu geleneksel yemekler arasındaki temel fark, Shepherd'ın turtası kuzu ettirirken “Refine Ground Chicken yerine Try. veya hindi.

Sunulan tarif

Yazlık turta

Tarif Göster →

Christian Reynos'ta bir bıçak kullanabileceğinizi varsayıyorum Tatlı ve baharatlı tavuk et toplarıAncak bir çatalın tarafı bu ihale toplarında hile yapmalıdır. Tatlılık, bal tepesinde tadı katkıda bulunan doğranmış tarihlerden gelir. Ezilmiş Kırmızı Biber Floken baharatlı sağlar. Gitmek, Yasmin sürüş yapmak Brokoli ve beyaz pençeli kuskalı salataÇünkü köfte için seçilen narenciye meyvelerine zarar verirler.

Onların tadını çıkarmak için mutfak eşyaları gerekmez SomonMark Bittman'ın klasik bir tarifi, saklamış olabileceğiniz donmuş filetolar. Burgerlerin kesinlikle bir yaz yemeği gibi hissettiğini biliyorum, ama Melissa Clarks ile kusursuz olmalarını istiyorum pişmiş kızartma kızartmasıVe fırınımı Ağustos ayında 500'e çevirmek için bana çok para ödemelisin.

Fırını açmazsanız: Ali Slagle, hiçbir zaman bir araya getirebileceğiniz dört yeni tatlı lezzet var, Miso çikolata bisküvileri Gerçek pişirme gerektirir. (Ama gerçek iş gerektirmezler. Tek yapmanız gereken kahverengi şeker, miso, çikolata parçaları, vanilya, yumurta ve seçtiğiniz fındık ezmesi. Sürü berry gevrekTaze veya dondurulmuş meyveler üzerine inşa edilen, fırınımın ön ısıtılması gerektiği zaman bir araya gelir. Mikrodalga yapışkan şekerleme pudingDaha da hızlı.

Ve ana kitle Masal ekmeği Çocuk olabilir, yumuşak, süngerimsi ekmeğin cazibesini tereyağı ve duşla ufalanarak inkar etmek zordur. Zaten bu formülle oynamayı düşünüyorum – kremalı kalın bir süt ekmeği parçası Kaya reçeli Akla geliyor. Ya da belki tatlı, acty Börek Ve tuzlu tereyağı? Ne bulursanız, bu tuhaf sprinkleri atlamayın.