Brokoli makarna gibi hissetmeyen bir brokoli makarna

Leila

Global Mod
Global Mod
Normalde örmeye odaklanan bazı arkadaşlarla bir grup sohbetim var, ancak konu genellikle tariflere dönüşüyor. (Mantıklı olan nedir: yemek pişirir, ama yiyeceklerle el sanatları?)

. Brokoli ceviz pesto makarna Genevievo Ko'dan, sohbet haklı olarak çok fazla fanfare girdi. Bir çocuğun oyunu yapmak hızlı ve tadı şaşırtıcı derecede karmaşıktır: nazikçe acı ceviz karışımı, ferahlatıcı nane ve güçlü limon ve sarımsak gerçekten şarkı söylüyor. Çoğu zaman bir cömertte bu günlük kruvazörde bu tarifi nasıl seviyoruz, brokoli sosu yapamıyorum.

Ayrıca, bu sohbetin bir üyesinin Seattle'daki Pasifik Kuzeybatı Balesi'nde ana dansçı olduğunu fark etmeliyim. Bu makarnanın seçkin bir profesyonel sporcu için yeterince iyi olup olmadığını merak ediyorsanız, cevap.

Sunulan tarif

Brokoli ceviz pesto makarna

Tarif Göster →

Sana Christian Reynosos'u da vereceğim Fıstık ile kremsi hindistancevizi kireç pirinçBalerin Bud'ımın tekrarladığı başka bir tarif. Onun tek kişi olduğunu sanmıyorum – bu beş yıldıza ve yaklaşık 2.000 incelemeye bir göz atın.

Buzdolabımda etkileyici büyük tavuk bacakları var ve onları davul ve uyluklarda paylaştıktan sonra, Yaprak Pan Gochujang Tavuk Kavrulmuş Sebzeler. Yewande Komolafes tarifi tüm kutuları kontrol eder: baharatlı, tatlı, tuzlu, basit, çok yönlü. Kabak ve pancar karışımı gerektirir, ancak belirttiği gibi, ne istersen eşit miktarda kök sebze, karnabahar, brokoli değiştirebilirsiniz. (Pancarları saklıyorum; birkaç parlak beyaz Harukeis'i eve getirmek için her mazereti alacağım.)

Ve her zaman olduğu gibi kilerimde fasulye var. Melissa Clark hızlı Vejetaryen Pan Chili -Haberler'da bir klasik yemek pişirme, bayi seçimi olan iki 15 -öğe fasulye dozu kullanır. (Lütfen benim için böbrek ve siyah fasulye.) Komik gerçek: Jocelyn Delk Adams'ın Tatlı patatesli mısır ekmeği Sağdaki fırında, biberinize başladığınızda, her ikisi de aynı anda yapılmalıdır.

Sonunda Cuma günü hala Finagle'ımız olduğunu biliyorum, ama zaten hafta sonu yemek pişirme projemin ne olacağını hayal ediyorum. Mark Bittman Gravak Güçlü bir rakip, Cumartesi günü güzel somon yaprakları için küçük bir hazırlık.

Ve bu Malva PudingGenevieve tarafından uyarlanan Eric Adjepong'dan bir tarif mutlak bir evet. Herhangi bir ıslatılmış pastaya karşı koyamıyorum ve zaten kontrol ettim Namoura Ve Farsça Aşk Pastası Listemden. Şimdi bu narin pastayı, tereyağı duygularıyla batırılmış kayısı tadı ile yapmalıyım.