Kahvaltıda Alman krep – Haberler

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Yumurta, süt, un. Onları tereyağı, tuz, şeker ve vanilya ile birleştirin ve puding benzeri bir iç mekanla şişmiş ve gevrek bir Alman gözleme (üst) için üretime sahipsiniz. Akçaağaç şurubu ve şeker tozu için bir çilek komplesi için mükemmel bir tuvaldir – bir Cumartesi Kahvaltısı.

Dışında, uzak bir şehirden ziyaret eden ev konuğu, Hollandalı bir bebek çağrıldığını söylüyor. Onları tereyağı ve kahverengi şekerle hafifçe inşa edilmiş muz madeni paralarla seviyor. (Kocanız Bacon ve Camembert ile doyurucu bir versiyonu tercih ediyor.)

Herkes haklı. “Almanca” “Almanca” için Almanca. Seattle'daki bir restoran, uzun zaman önce büyük krep yerine Alman krep yapmaya başladı. Ancak Amerikan İngilizcesi vahşi olduğu için, “Alman” orada “Hollandalı” oldu ve “bebek” ortaya çıktı çünkü kısım küçüktü.

Bununla birlikte, gözleme, gözleme hafta sonları basit, zarif bir şekerleme ve Amerikan kanadını gördüğünü düşündüğüm bir şekerleme.

Bu hafta sonu pişirebilecek Haberler pişirdiğinde sizi bekleyen birçok tarif var. Etrafta dolaş ve ne bulduğunuzu gör. Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelik tüm bu işlemi sağlar. Henüz yapmadıysanız, bugün hala kayıt yaptırmalısınız? Teşekkürler.

Hesabınızla ilgili sorunlarınız varsa, lütfen yardım için yazın: cookcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Veya gerçeğinizi söylemek veya bir şikayet kaydetmek istiyorsanız bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi Alt -Bos veya Ahududu ile hiçbir ilgisi yok, ama Lena Gora ile Max'teki Polonya siyasi gerilim filmi “The Eastern Gate” idan keyif aldım.

İşte New York'un sanatında Burkhard Bilger ve okumaya değer lise yürüyüş bantlarının sportifliği.

Haberler Book Review'daki Emily Eakin, Michelle De Kretser'in “Teori ve Uygulama” romanı tarafından beni o gün kitapçıya gönderen bir inceleme yazdı.

Sonunda, Sabrina Carpenter “Lütfen” lütfen Dolly Parton tarafından teslim edilen armonilerle bir ülke şarkısı olarak revize etti. “Sana soruyorum, beni diğerleri gibi soyma.” Pazar günü görüşürüz.