Meghan'ın iki güzel bahar tarifi, Sussex Düşesi

Leila

Global Mod
Global Mod
İnsanlar yeni Netflix serisi “Love, Meghan” ve kendi Julia Mosci'den bahsediyor ve Montecito'daki ev mutfağında Sussex Düşesi ile günü geçirmek için Kaliforniya'ya gitti. Kesinlikle bahçede Birkenstocks'a spor yapan Prens Harry'nin manzarası heyecan verici, heyecan verici, ama koltuğumun kenarında sahip olduğum şey Julia'nın dondurucuya olan anlayışıydı (birlikte Toter ile dolu).

Julia'nın makalesini bugünkü Haberler'da okuyabilirsiniz ve Meghan'ın iki tarifi var: İşte orada Bitkisel Makarna Salatası Lahana ve kabak ile, bahar ve bir Muz ve çilek ile katmanlı vanilya puding Ve vanilya gofret kırıntılarının hafif bir dağılımı. İkiniz de Haberler'da bir yemek pişirme aboneleri değilseniz, ödeme duvarı dışında (okuma: ücretsiz!) Kullanılabilirsiniz. Basit ama şık bir yemek için bir dahaki sefere arkadaşlarınız için her iki tarifin de yer imi ile Meghan sizi amaçladı.

Sunulan tarif

Bahar Bahçesi -Pasta Salatası

Tarif Göster →

Özel bir şey olan biri için ne zaman yemek yapmıyorsunuz (kendinizi kilitliyorsunuz)? Sue Li's Limon karides ve fasulye güveç Her hafta hızlı ve bir pirzola gerektiriyorsa, tatlı pırasa ve füme kırmızı biber ile kısa bir malzemeler listesinden büyük boy lezzetlerle zarif hissediyor. Sue, tüm bu gnoblokları çizmek için kavrulmuş kara ekmeği veya pide bölmeleri ile servis yapmayı önerir.

Pitas bırakmışsa, saman için cips yapmak için onları saklayın Tavergalat. İlham verici tarifi, güzel bir kasede iki klasik yemek olan Yunan Horiatiki ve Lübnan fattoush'u birleştirdi. Çıtır çiğ sebzeler, baharatlı zeytin ve kapari ve kızarmış halloumi karışımı, hafiflik ve kilo arasında doğru dengeye sahiptir.

Son zamanlarda New York City Winter'ı bir haftalık bir tatil için terk ettim ve geri döndüğümde, zaten bahçemde atladığım için mutluydum. Frenk soğanı ve ekşi vapur tencereleri daha yeşil kıkırdamalar, ağaçlar tomurcuklarla kabardı ve dün mutfak zeminin üzerinde ilk bahar -ANT -ANT -ANT gördüm. Önkollar – hatta omuzlar – bilmeden önce engellenecek.

Bütün bunlar beni basitçe taze yeşil şeyler pişiriyor Herby pfanne tavuk. Sarımsak, kişniş tohumu ve biber pulları ile terbiyeli, lahana, olgun ıspanak veya küçük yeşil ile yapabileceğiniz uyarlanabilir bir tariftir. Nisan başında sakinleştirici bir yemek için pirinç veya patates püresi ile servis yapın.

Ayrıca çok yeşil: Hetty Lui McKinnon's Limon otu -tofu ve brokoli. Bu hızlı, etsiz karıştırıcı kızartma, bir sos görevi gören turşuda kullanılan taze limon otundan yapılmış yoğun sitrik parfüme sahiptir. Muhtemelen tahmin edeceğiniz gibi, pirinç hakkında harika, ama Hetty ayrıca sıçrayan, kaygan eşlik için cam erişte veya pirinç erişteleri ile birleştirmeyi önerir.

Tabii ki, Haberler yemeklerinde binlerce kişiyle birlikte bu tariflere abone olmalısınız. Teknik tavsiyeye ihtiyacınız varsa, yardım almak için kochcare@Haber adresine bir not gönderin. Ve merhaba demek istiyorsanız, ben hellomelissa@Haber adresindeyim.

Şimdilik bu kadar. Pazartesi görüşürüz.