Normal bir makarna değil. Fransız soğan makarna.

Leila

Global Mod
Global Mod
Soğan kendi içinde oldukça harika. Ucuz ve uzun zaman alıyorlar. Çiğ, belirgin bir keskin ısırıkları var; İpeksi ve tatlı olurlar.

Ama eğer Kekik tarafından sonsuza dek aşılanan derin kahverengi bir yumuşaklıkta pişiriliyorsanız ve Fransız soğanının temeli mi? Oh là là.

“Fransız soğan” diyorum çünkü bu zengin, karamelize soğan tedavisini grubu olmayan bir grup tarifimiz var. Bakınız: Fransız soğan daldırma, Fransız soğan panade, Fransız soğan -mac ve peynir, Fransız soğan ızgara peyniri, Fransız soğan kaydırıcısı, Fransız soğan tavası. Ham El-Waylly şimdi bu tahmini listeyi kaydetti Fransız soğan orecchietteBeş soğan dönüştü, “etrafında yatan koyu alkol ne olursa olsun” (Ham'in sözleri) ve makarna lüks bir yemeğe dönüştü.

Hızlı bir akşam yemeği değil – hiç yapmış olan herkes gibi Karamelize soğan Beyaz, düşük ateşli ve soğanların bu derinliği, tatmin edici tatlılığını bulmak için gerekli olan çok zamanla. Ama diğer ev görevlerini denerken soğanları zaman zaman koyduğumda hafta sonları için bu tür “uzun pişirme zamanı, küçük mühe” tariflerini seviyorum. Ve çorbayı aşan sevimsiz tostta başını sallamak için Ham, makarnaya bir Gruyère-panko kirliliği verir, bu da gevrek bir kızartma altın kaliteye hızlı bir kızartma getirir. Çünkü bu sadece makarna değil. Fransız soğan makarna.

Sunulan tarif

Fransız soğan orecchiette

Tarif Göster →

Bu yüzden bir torba soğandan güzel bir akşam yemeği yaptık. Bu kereviz yığını ile ne yapmalıyız? Alexa Weibel (“The Fasulye” den) bir kiloluk kereviz kadife'ye dönüştürür Patates ve maydanozlu satıcı-leek çorbasıNe zaman sebze et suyundan ve isteğe bağlı krema veya ağır krema olmadan, vegan. Ama aynı zamanda kalan bir rotisserie tavuğunu veya kasamı bir avuçla karıştırabilirim kavrulmuş nohut Bazı protein için.

O da var Cod, kereviz ve patates güveç hindistancevizi ve otlar Küçük patates ve karla kaplı hunken beyaz balık ile terbiyeli beyaz bir şarap banyosunda (gerçek) bir kereviz yığınını süsleyen jambondan. “Çok lezzetli, gerçekten eşsiz bir yemek,” diye yazıyor bir okuyucu Antara. “Kereviz benim favorim olacağını hiç düşünmemiştim!”

Meslektaşım Tanya Sicynsky kısa süre önce bir sebze bülteninde parlak bir şekilde bildirdi. Sue Li's ekledim Kavrulmuş badem ile beş mevsimlik havuç “ASAP Make” listeme. Ama Mark Bittman için iki havuç tutacağım KavurucuBu aslında bir tavuk potpie, ancak daha az hamur ve daha fazla sebze.

Soğanları her zaman karamelize ettiğiniz için, hızlı bir şekilde bir araya gelen bir tatlı kazandınız. Ali Slagles Mikrodalgalar -nutella puding kek Çikolata fındık, bir yumurta ve biraz kabartma tozu ve 45 ila 60 dakika zapping yayılmasını karıştırdığınız zaman içinde gerçekleşir. Hemen memnuniyet varsa, böyle görünüyor ve yumuşak bir top vanilyalı dondurma veya Yunan yoğurt hak ediyor.