Pessach için Matzo Top Çorbası ve Çıtır Patates Topu

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın Cumartesi günü gün batımında başlayan Passah, Mısır'ın köleleştirilmiş Yahudilerinin Sina Dağı'na kaçmasını andırıyor. Gözlemleyenler, atalarının ekmeğin yükselişini beklemek için Çıkışın acelesinde nasıl zamanları olmadığını hatırlamak için evlerini Sauerig Food'dan – Chametz – İbranice – temizleyecekler. Mayasız Matzo, çıtır patates balle gibi klasikler de dahil olmak üzere birçok lezzetli şeye eşlik etmek için Seder masasının odağıdır. Brisket, Matzo Brei ve Joan Nathan'ın beş yıldızlı Matzo Ball Çorbası (yukarıda).

Sunulan tarif

Matzo Top Çorbası

Tarif Göster →

Benim pratiğim olmasa bile isteği seviyorum. Unumu tutacağım, ama hafta sonunu kış baharatlarından ve dondurucumu, kuru peynirden yapılmış eski topuklu ayakkabılardan ve son ve yeni bir mevsimi selamlamak için temizlemek için hafta sonunu alıyorum.

Örneğin, Kenji López-Alt'ın Misto-Sam Vinaigrette tarifindeki bir koşudan bıraktığım susam tohumları. Adobo'da buzdolabının arkasında alüminyum bir şapka altında yarım kutu chipotles var. Ayrıca dondurucudan biraz tavuk schnitzel ve kilerden tozlu bir kutu ezilmiş domates. Bu, kremsi bir chipotle sosu, basit ve derin tatmin edici bir hafta sonu beslemesi ile susam tavuğu için Paola Briseño-González'in tarifine gitmek için yeterlidir.

Tavuğun arkasında donmuş muz buldum. Kahvaltıda bir muz lassi (ayrıca işlev) için bir paket fareniz yoksa) taze kızartma kızartabilir. Ezilmiş domateslerden yapılmış öğle yemeği için bir ton balığı salatası ile takip edeceğim. Ve dondurucuda bir pint trotter ekipmanı bulduğum için, bir Guinness pastasını akşam yemeği için kapatacağım, sonbahar ödülüne dönmeden önce geçen kış yemek.

Bunu yılda birkaç kez yapmak tatmin edicidir: mutfağı derinden işlemek, raflarını ve dolaplarını hizmette kalanları bir veya iki yemek göndermek için sipariş etmek. Yeni bir başlangıç kabul edildiği bir zamanda yeni bir başlangıç ve giymek için harcadığınız zamandan pişman olmayacaksınız.

Bu hafta sonu yemek pişirmek için başka şeyler: belki kavrulmuş bir tarhun konyak tavuk (bu konyak sonudur!); Bazı Ramen Carbonara; Bir peynir, baharatlı siyah fasulye reccuse.

Haberler yemek pişirdiğinde sizi bekleyen binlerce ve binlerce başka tarif var. Orada neler bulabileceğinize bir göz atın. Sevinç bulana kadar göz atın. (Evet, bunu yapmak için bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler çalışmamızı destekliyor ve devam etmesine izin veriyor.

Hesap sorunlarınızla ortaya çıkıyorsanız, lütfen şunu yazın: cookeecare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Ya da meslektaşlarım hakkında güzel bir şey söylerseniz veya göğsünüzden bir şey alırsanız bana yazabilirsiniz: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi kızarmış Oreos veya Avrupa tereyağı ile tost ile ilgisi yok, ancak dikkatinizi, Fountain Festivali New York'taki Çeşme Switch'teki meslektaşlarımın sağlıklı hayatınızı nasıl yaşayabileceğinizi keşfetmek için harcanacak bir etkinliğe çekmek istiyorum. Bize katılın.

Kent Russell, Guardian Angels'a katıldı ve Harper'ın deneyimi hakkında yazdı. Meleklerin hala orada olması şaşırtıcı.

Başlığı almamı sağlayan bir kitap değerlendirmesini seviyorum. Jousmana Khatibs, Katie Kitamura'nın Haberler kitap incelemesindeki yeni “seçmeleri” için övgü.

Sonuçta, Jon Caramanica'mız, Drake'in yeni şarkısı “Nokia” dan arabasında kaydedilen bir video kontrolü ile. Jon onun unsurunda ve sürücüler. Daha fazla, lütfen! Pazar günü görüşürüz.