Süzme peynir yumurta bedeli mükemmel bir kahvaltıdır

Leila

Global Mod
Global Mod
Ruh içinde kendinize biraz lütuf vermek için, bu yıl daha fazla kahvaltı yemek için hedefimi iyi yaptığımı söyleyeceğim. Bunu yaptım Pişmiş yulaf ezmesi Ve bu Yulaf ezmesi pirinç ocak Her seferinde eklentimi değiştiren bir döngüde ve bu iki Make-A-Way kahvaltı beni sabah besledi ve tuttu.

Ama sanırım yeni bir şeye ihtiyacım var. Ayrıca, artık yulafım yok.

Merhaba, Kulübe peynir ısırığı! Naz Deravian'dan gelen bu keyifli küçük protein -zengin atıştırmalıklar, çiğ veya pişmiş civciv sebzeleri ve haşlanmış eti tutan pürüzsüz bir hamur oluşturmak için yumurtaları süzme peynir ve ezilmiş kaşar (veya Monterey jack veya gruyère) ile karıştırıyor. Başka bir deyişle: Bu tarifte, bu rastgele buzdolabı temizlenmiş brokoli, yalnız bir tavuk davul çubuğu ve yarım demet maydanoz mükemmel bir kahvaltı olacak.

Sunulan tarif

Kulübe peynir ısırığı

Tarif Göster →

Üç basit kahvaltı daha:

• Asla bir smoothie istemiyorum, özellikle bu mutlu pembe Çilek -Smoothie.

• Lideey Heucks Yap Fransız tost töreni Tatlı için; Kahvaltıda kal. Bir Twofer'ı seviyoruz.

• Bu beş yıldızlı tarifin gerçek adı Kararlı KreplerVe bu bir hafta sonu sabahı istediğim kadar matematikle ilgili.
Hafta sonları iyi bir kahvaltı zamanıdır ve küçük bir yemek hazırlama ve planlama için de iyidir. Nisan duşu koklama Mayıs, bu yüzden şuna bakıyorum Zencefil tazminat suyu ile tavuk suyu Bu kaçınılmaz bahar soğuk için dondurucumda hazır olan cesur bir aromalı iksirden Kristina Felix tarafından.

Ali Slagle, üç akıllı tarifle daha iyi öğle yemeği inşa etmek için komik yeni bir rehber var: Balık el rulo kutuSunmak Spinat ve beyaz lens kabukları Ve Tortellini -Pasta Salatası. Ve en dikkatli planlanan, gurur duyan öğle yemeğini bile mahvedebileceğinden, Wirkutter'ın buradaki en iyi yiyeceklere yönelik kılavuzunu bulacaksınız.

Size Haberler pişirme okuyucusuna büyük bir hafta sonu tavuk haftasının temettü ödediğini söylemek zorunda değilim. Ama Sam Sifton'dan ayrılacağım Miso tavuk Her neyse.

Ve tatlı için güçlü bir disk parçasına ne dersiniz? Eski moda hindistancevizi kek? Lisa Donovan'ın tarifi, bahar doğum günü hayallerinden oluştuğu şeylerdir – İsviçre tereyağı kreması ile tutulan yüksek, yumuşak beyaz bir kekli üç katman ve her element kendinden emin hindistancevizi.