Yorgunsanız, pişmiş balık ve cips için bu tarifi deneyin

Leila

Global Mod
Global Mod
Günaydın ertesi sabah 100 mil sürdüm, sadece varış noktasında ihtiyacım olan kağıdın aslında işimde olduğunu belirlemek için. Bu, 100 millik bir yolculuğa ve bu sırttan 100 mil daha atfedildi: öğleden önce kilometrede 300 mil. Çarpık ve ağrılı izin verdi. O gece yapmak istediğim son şey aşçıydı.

Ama yemek pişiriyorum çünkü yemek pişirme bir uygulama, pratiğim ve gerçekten bir tür yavaş memnuniyet getirmediğimde de buluyorum. Öfkeyle yapmaya, malzemeleri askıya almaya, rahatsız etmeye başlayabilirim. Ama tahriş, kesip kızarırken ve karıştırırken ve akşam yemeği hazır olduğunda, meditasyona girmiş ya da koşmaya gitmiş gibi başladığımdan daha mutluydum.

Bu sizin için de doğru mu? Bazen örnek tavuk kanatları veya bir koltuk sunan bir barda sıcak tencere veya bir koltuk ile domuz rulolarının daha iyi iyileşmesinin farkındayım. Yine de, gün görmek için yan yana gittiğinde bir gece denemelisiniz. Yemek pişirmek neredeyse her seferinde işleri daha iyi hale getirir.

Bu gece akşam yemeği için Melissa Clark'ın pişmiş balık ve patates kızartması (üst) tarifi, yaban turpu tartar -sauce ile servis edildi. Cod ile hoşuma gidiyor, ancak her hafif, beyaz, pullu balık çıtır, bitkisel doğranmış kabuğun altında tatlılar yapacak. Melissa'nın patatesleri kızarttığınız levhayı ısıtmak için talimatını takip edin. Cipslerin kalitesinde gerçekten bir fark yaratır.

Sunulan tarif

Pişmiş balık ve cips

Tarif Göster →

Haftanın geri kalanına gelince. …

Pazartesi

Melissa işareti altında yemek yapmaya devam ediyorum, bu sefer kuşkonmaz ve bezelye ile makarna primavera tarifi ile. En iyisi bir yay, al dente için pişirilmiş taze yumurta ile, böylece iplikçik bir çiğneme vardır. Taze bulamazsanız dondurulmuş bezelye daha iyi. Dokunma ve sıkıcı olmamak için onları işlemin sonuna ekleyin.

Salı

Kay Chuns'ın sığır eti kızarmış pirinç için yeni tarifi seviyorum çünkü pişirmeden önce mısır nişastası ve soya sosu ile bir sığır filetosu kesti, bu da ete pirinç tanelerine ve bezelye patlamalarına karşı hassas, ipeksi bir doku verir. Susam yağı sıçraması sonunda her şeyi abarttı.

Çarşamba

Ali Slagle, basit tüm enginarlar için yeni tarifinde iyi bir numara kullanır ve enginarları sıvıya daldırmak için pişirdiğiniz pottan daha küçük bir tencere kapağı kullanır. (Birçok Japon şef sadece bu amaç ve diğerleri için düşünüyor. Ama bir Hollandaise'deki yerine hapşırmam.

Perşembe

İşte Alexa Weibel, şenlikli ve aromatik Jalapeño-Ranch giyinmiş kıyılmış salata için güzel bir tarif ve toplanması zor değil. Lex, bunun hakkında ince bir şey yok diyor. Kesinlikle haklı. Aşağı için büyük bir tat.

Cuma

Ve sonra bir Paskalya için prova ile hafta sonuna gidebilirsiniz: Yotam Ottolenghi'nin üzümlü yavaş kavrulmuş kuzu için yeni tarifi. Eti kimyon, tuz ve bir ipucu şekerle ovalarlar ve her şey yumuşak ve ezilene kadar fırında pişirirler.

Bu hafta Haberler'ı pişirmenizi bekleyebilecek binlerce başka tarif daha var. Bir göz atın ve ne bulduğunuzu görün. (Tabii ki bir aboneliğe ihtiyacınız var. Abonelikler tüm bu süreci etkinleştiriyor. Henüz yapmadıysanız, bugün hala kayıt olmalısınız? Çok teşekkür ederim.)

Hesap sorunlarınızla ortaya çıkıyorsanız lütfen yardım için yazın: coothcare@Haber. Birisi sizinle iletişime geçecek. Memnuniyetsizlik veya övgü ifadeleri bana gönderilebilir: helloam@Haber. Her mektuba cevap veremem. Ama aldığım herkesi okuyorum.

Şimdi meyve veya saksılarla ilgisi yok, ama Taffy Brodesser-Akner'ın Haberler dergisi için makalesini özlemenizi istemiyorum: “Bu yazmayacağım Holokost hikayesi.”

Siz oradayken, Kelefa Sanneh, anarşist punk şarkıcısı Pat the Bunny olarak hatırlayabileceğiniz müzisyen Patrick Schneeweis'in New Yorker'ında.

Artforum'da sanatçı Joiri Minaya ile biraz zaman geçirin.

Sonuçta, Al Green bir doğum günü. 79 yaşında. İşte 1973 hit “Aşk ve Mutluluk”. Yemek pişirirken bunu dinleyin ve önümüzdeki hafta dönüyorum.